Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Mustafa KÖKSAL


YORUYOR

YORUYOR


 

 

Yoruyor beni iyi gitmeyince Altınordu Belediyespor konusu. Bir şansizlık, surekli bir sakatlık belası, dışarda Altınordu karıştıran, alt yapı yalnız, sahipsiz, ilgilenilmiyor konuşmaları yaş değil ve bizi yoruyor, Aşkın Başkan olsun, kulüp başkanı, idareciler olsun, takıma ciddi bakmıyor. Konuşmaları olsun, çok önemli yer olan ALT yapının bir burukluk, bir soru isareti içinde olunmasından mutlu olacaklar olsun, neden. Bu yalan çemberinde  YALAN  döndürüyorsunuz?

Bugün. Carşamba maçını izledi herkes, Allah var 4cü dakikada gol yiyorsun ve rakibe  ne gerekiyorsa yapıyorsun, bir GOL olup yağamıyorsun, açtı bu ve bazılarına bakın, Aşkın Başkan kulübü kapatacak, sonra alt yapıyı dağıtacak sonra  gidecek diyebiliyor ya, yazık.

 

Bu kulüpte başkanları, idarecileri, sporcuları, teknik adamları, alt yapıya emek veren hocaları bu camiaya inanan gençleri, degerli velilerine, bu kulube hizmet edenlere acaba, bizler hainlik mi ediyoruz?

 

Elimizdeki bu güzel kulübün, büyük ömrü spora harcanmış ben, başkan, idarecileri ve bu ile şans bir yürek olan Aşkın Başkan planlamış, demişler ki kulübü kapatalım, yazık, ayıp, günah değil mi bunu dillendiren akıl fakiri insanlara, ne derdiniz var Altınordu ile desem ne olur  demesem ne olur..

 

Bu takımı kuran insanlara, onca yıl yaşatanlarada minnet borcu var  hepimizin.

Bugün bu takım 5  eksikle, Çarşamba maçındaki ikinci yarı  oyunu ile bize gurur versede, ne hikmetse olmayan Ordu futbolu icinde olan bu takımıda yiyelim diyen kesim gözünüz yaşında bu takımı kucaklayan bir yürek var bütün Ordu’yu kucakladığı gibi, Aşkın Başkan, ben belki uzak olabilirim.   Malum derslerim  iki uç okulda çoğaldı. Aslında bu il neyin peşinde, elindeki takımları silme peşinde olan 3 5 kişinin, zararı dün Orduspora bunu yapanlardan farksız mı, değil.

Ben bu yüreği güzel insana söz verdim, yoksa maddi hiç bir mebla bile önüme bendeki sevgisini satın alamazda, bu takıma baktığımda bu takım bizim diyenler sadece bu 4 idareci ve o güzel insan mı ?

 

Ben bu takım için her fedakarlığı taşırımda, o takıma, sporculara, alt yapısına yapılan her adım atan için  bin kez koşarım...

 

Da bakınca bazı isler, bilinmezlikler yoruyor Beni.

 

Koşmaktan zevk aldığım bu yerde, koşan 3 -5 değerin olduğunu görmek ve Benim hiç sevdiğim işler başkan yoruyor beni.. Kaybettiğimiz iyi oynadığımız, 5 eksikli maç değil, oyunda kart görüp  bizi yalnız bırakan değer verdiğimiz sporcu kardeşimiz oluyor, inanın.

52 Orduspor f.k. yede 3 puan için kocaman alkış.

 

Zor kurulan her  değeri kolay yıkmak iş olmuşya...