Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hüsnü YÜCEL


YERİNİZİ BELLİ EDİN ARTIK


Bu millet Tayyip Erdoğan’ı çok sevdi ve hala da seviyor. Yüzde yüzü sevecek hali yok ya, yarısı hala seviyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle aralıksız 18 seçim kazanan bir lider var mı?

Tayyip Erdoğan sevgisi İstanbul Belediye Başkanlığı ile başladı. CHP döneminde sefalet ve yokluklar içinde yaşayan İstanbul Tayyip Erdoğan ile huzur buldu. Çöpten kurtuldu, su ile tanıştı, Metroya kavuştu ve en önemlisi de sosyal belediyecilik ile buluştu.

Sosyal Belediyecilik derken halk kendi derdi ile dertlenen bir Başkan ile buluştu. Aş evleri, fakir fukara fonları, ulaşımda indirim ve kolaylıklar, halk ekmek fırınları gibi hizmetler halkın yüzünü güldürmeye başladı. İşin kısacası Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik hizmetleri onu Devlet Başkanlığına kadar getirdi.

Hani ,karşısına Başkanlık seçimi için çıkan Yüksel Yalova sık sık dillendiriyordu ya,” çıkmışsın kaybetmişsin, çıkmışsın kaybetmişsin” söylemi dillere destan olmuştu ve haklı bir tespitti. CHP çıktığı her seçimi kaybediyor ama Genel Başkan her defasında kendini kurtarıyordu.Siyasetteki seçim yarışı başka kulvarlara kaymaya başladı. Çekirdekten yetişip yerel seçim başarıları ile halkın gönlünde yer eden lidere karşı geçmişte hiçbir başarısı olmayan çalıştığı kurumları batıran lider, demokratik yarışı önce gizli kapılar ardına daha sonra da alenen HDP ortaklığına kadar getirdi. HDP, CHP den aldığı güç ile PKK beraberliğini pervasızca dillendirmeye başladı. Bu ittifak artık alenen devam ediyor. Artık CHP nin politikası, Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun siyasetine dönüştü. HDP, nin PKK birlikteliği bilinmesine rağmen PKK açıkça meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Bu millet her şeyin farkında. Bu asla unutulmamalıdır. Samanı zaman satar.

Çok kısa bir tahlilden şuraya gelmek istiyorum. Birileri gerçekten düğmeye bastı. Artık hiçbir şey gizli değil. Fütursuzca devletimizin bütün değerleri yerle yeksan edilmeye çalışılırken bizlerin uyanık olması gerekiyor. Tayyip Erdoğan’a desteği artırmanız gerekiyor. Bu iş artık iktidar muhalefet yarışı değil, ülkemizin beka sorunu olmanın da ötesinde sınırlarımızı koruma mücadelesine dönüşmüştür.

Hükümet PKK ya karşı güvenli bölge oluşturmaya çalışırken, şer güçler güvenli bölge projesini itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Alenen güvenli bölge istemeyiz diyorlar.

Tayyip Erdoğan şu anda sadece dış ihanet çemberi ile değil,  ülke içinde de ihanet çemberi ile mücadele ederken, aklımızı başımıza alalım. Bilhassa  Birleşmiş Milletlerdeki son  konuşma hain çemberi daha da belirginleştirmiştir. Bu konuşma ülke sevdalılarını memnun ederken hainlerin rüyasını kaçırmıştır. Gün hainlere karşı birlik ve beraberlik zamanıdır. Yerinizi belli edin artık.