Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


SUSMA, SUSMA, SUSMA!

SUSMA, SUSMA, SUSMA!


 


Bu spor alemi öyle ince, kılıçtan keskin ki, bir onların gözlerine birde yüreklerine bak, kördüğüm olmuş insanlar göreceksin, pişmanlıkların da.
Bu büyük şehirde un ufak edildiklerini gördüklerinde yaptıkları şey ise susmak, susmak, susmak!
Bırakın bu il için sayenizde seçildim, buradayım lafını, önce sizden kaçan yüzlerini size çevirsin ki amatörün ne denli büyük olduğunu görsün ama sizler, anlamadığım bir şekilde sadece size ait koltuklardan kalkıp, sizin makamınızdan çıkıp gidiyorsunuz, sonrada, susuyorsunuz...
Bakın sokaklar dilenen bebelerden geçilmiyor, okuma yaşında, spor yapma yaşında, alt yapısı olmayan kulüpler var sağdan say 15, soldan say 15, bu bebelerde sessizce dileniyorlar çıplak ayakla ve siz Ordu’nun beyleri, susuyorsunuz, susun, susun, susun!
Ortadaspor adına yapılan bir şey yoksa, insan gözlerine, yüreğinde kör düğüm olmuşu anlatamaz, sadece susar, susar, susar!
Makamlar kime baki oldu, babama olmadı, Süleyman Felek’e, Fazlı Sözen’e, Albay’a, en son Enver Yılmaz’a, yoksa burası satın alındıda biz mi Ordu olarak bilmiyoruz, bu ilin beyleri , efendileri, kulüpler yani AMATÖR camialardır.  Orduspor, Yenisi eskisi, Altınordusu değil, amatörler. Ve onlarda nedense üçün beşin peşinde olurlar, her yanlışığa susar susar susarlar,geçen gün olduğu gibi, ağrıma gidiyor.
Bazen bu ilde gerçeklerden kaçılmaz, abuk sabuk işler sizi bulur sizlerde susarsınız, niye?
Bu ilin spor ayakları neden susarsınız?