Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hüsnü YÜCEL


ORDUSPOR

ORDUSPOR


Spor evrenseldir, birleştiricidir, coşkudur,eğlencedir ve de ekonomik katkısı en üst düzeyde olan bir oyundur aslında. Bütün dünya işte bunun için her hafta sonu sadece Spora daha ziyade futbola odaklanıyor. Futbolun olmadığı hafta sonu bütün dünya için tatsız tuzsuz olmuyor mu?

Orduspor daha birkaç yıl önce bile Süper Ligde iken her hafta sonu yaşadığımız o coşkulu günleri özlemiyor muyuz? Bütün şehir panayır yerine dönüyor ve hafta içi stres ve yorgunluğumuzu ancak ordusporun maç günlerinde unutuyorduk. Çocukluğumuz ve gençliğimiz Orduspor coşkusu ile geçti. Bilhassa yurtdışında yaşayan gençlerimizin Orduspor sevgisi tarif bile dilemez. Ben şahsen yurt dışında yaşarken 7 sene sadece Orduspor hasreti ile yandım tutuştum. Daha sonra Ordu’ya dönünce bu sevdamız daha da arttı. Bu güne kadar  6 Başkan ile Orduspor yönetiminde görev alma şansım oldu. Oduspor bir sevdadır, bir tutkudur,hayaldir ve yaşatılması gereken en önemli hayaldir.

Ama son yıllarda Orduspor çok kötü yönetildi. Orduspor ilk defa bu kadar açık siyasileşti. Tecrübeli bütün yöneticiler yok sayıldı. Tek kelime ile Orduspor kıyıldı kıyıldı.

Ama Orduspora gönül veren gerçek Orduspor sevdalıları bu gidişata dur deme mecburiyetini hissederek bir araya geldiler. Öyle bir birlik ve beraberlik mesajı ortaya konuldu ki, hiç kimse bu görevden kaçamadı.

Netice olarak Şükrü Bodur etrafında birleşme iradesi ortaya kondu ve seçimlerde Şükrü Bodur Başkan seçildi.

Şükrü Bodur’un Orduspor ve Ordu sevdası tartışılamaz bile. Bu bizim ne haddimize. Ben kendileri İle Orduspor yönetiminde beraber çalıştım. Kanal 52 televizyonunda ortaklığımız da oldu. Tek kelime ile BEYEFENDİ bir insan. Çok saygın bir insan. Çok birleştirici bir yönetim Kurulu oluşturdular.

TEBRİK EDİYORUM. YÖNETİMİ DE TEBRİK EDİYORUM. BAŞARILAR.