Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


NE OLUYOR BU İLDE SPOR ADINA

NE OLUYOR BU İLDE SPOR ADINA



Sayın başkanlar ile bu ilin gençliği artık huzur içinde olacak der iken, o muhteşem hatıranın ORDUSPOR Kulübünün önündeki alanda başlayan, her an yapılan alan temizliği meğer insan için değilmiş..
Gençliğe nihayet rüyam gerçek oldu, bu yapılan saha sandım mutlu oldum, fakat değilmiş, araba lastikleri için bir otoparkmış...
Bu otoparkın altındaki isimleri sizden önce Orduspor’u bu hale sokanlar zaten ezmişti, şimdi sizler de beton döküyorsunuz üstlerine efsanelerin, burada kimlerin nefesi yok ki, benim babam sizlerin amcası, ağbisi, kardeşi, atası, bu kulüp için neler yaptılar, nasıl mücadele verdiler, muhteşem insanlar o sahada Beşiktaş, Fener, Galatasaray, Trabzon’u yendi, Banik Ostrova’yı yendi..
Bugün baktım o efsane ayakların gezdiği, içinde idman yaptığı alanda; "Öner’in, Yusuf Katırcıoğlu’nun, Milli Mehmet’in, Deli Fevzi’nin, Uğur’un, Ayvaz Ağbi’nin, Kara Ali’nin, Hakkı Uçar’ın, Özkök’ün, Ali Ataoğlu’nun, Gürsoy’un, Doktor Başkan’ın, Sebahattin Köksal’ın, İbrahim Köksal’ın, nelerin nelerin emeği bugün kamyon ve kepçelerce betona gömülmek üzere dizayn ediliyordu, izledim hatıralarımı, sonra yandaki büfeye baktım, oradan toplantı odasına gelen çay, tost, ayranları hatırladım, sayın müdürlerim olan o büyük isimlerin, Benalın, Yüce, Görez, ne efsane amigoları, ah ah...T
Bugün tarih mor beyaz bir ezikliğin son perdesi galiba o çalışan tekerlekli eziciler ve izliyor BİNA yanındaki ezilen bedenini..
İsterdim orayı bu ilin geleceği gençlere VER başkanım, isterdim o çocuklara bu alanda ORDU’yu ver, isterdim her türlü batağın içindeki tehlikenin kıskacında ki o çocuklara UMUT ver başkanım..
Aslında ağlayarak, inleyerek birde bugünlerde durduramadığımız kötü bir anın yaşandığı, Altınordu Belediye takımının o mabedi, alt yapısını, üst yapısını kaybediyoruz, 52 Orduspor’a cephe alarak yukarıya çıkmış o takıma kement atıyoruz..
Yazık oluyor bu ile, tek oksijen burada dediğimiz çok güvendiğimiz sayın başkan ağbimiz burayı ne için OTOPARK yapıyor?
Spor sen ölmüşsün de bizim güvendiğimiz dağlarda KAR hala erimemiş, bu alan Karşıyaka kadar buz gibi oluyor..
Durugöl’ün sıcaklığı olsun diye koşan yazan ben şimdi PES ettim.
Yalandan spor, mupor yapmayın. İki malzeme alacağız diye kulüpler bu ilde spor olsa şimdi bu takımlar zirvelerde olurdu.
Vay nefesimiz de, tekerlerin altında olacakya , ağbimiz yapan, EYVALLAH.