Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


KİMSE VE ASLA

KİMSE VE ASLA



Bu Ordu için bu takımı kuranlar, yaşatanlar için ne kadar değerli ise bu yönetim için de o kadar kıymetli, ne alt yapısını, ne Bal’daki takımı tartışma yapacak kimse var nede bu takımın hedefi nedir şu an diye ondan bi haber insanlar, burası KOCAMAN ALT YAPI mabedi.  Bizim içinde kuranlar içinde, çalışanlar içinde, içeriden kapı kilit tutmazsa bu takımının sonu KİLİT olur. Bu takım yenilince sevinen kimse onun insanlığı 10 para etmez, hele bu kulüp kurulup onca badire atlatıp buraya gelmişse bunu biz koruyamazsak, bu idare hainlik ederse en büyük isyanı ben yaparım, takım 1-0 kaybediyor son dakikada, gülünç golle puan veriyor, aklın ötesinde durum başka son saniye kırmızı başka, amaç aramıyorum, hedefi belli, stresi olmayan,  sahada huzurlu rahat futbol oyununu stres içinde oynayan kimse yanlışın içindeki insandır. Bu kulüp dün 9 öz evladı ile oynadı çoğu ilk kez, yani geçen yıllarda dışarıdaki sporculara ki helal olsun maksadım onlar niye varda değil, milyonlarca lira verip onlar ile oynayan takım şampiyon mu oldu, niye alt yapımızdan amatörden olmasın.
Dün kaybetmedik, Baran, Samet, Göç, Efe kazanmaktan başka tek hata talihsiz gol ve üzüldüğümüz bu takım yenilince mutlu olanlar var ise onlar Ordu haini, Ordu futbolcusunun hainidir.
Bizim için Orduspor, Yeni Orduspor, ilçe takımlarımız ne ise bizde aynıyız, kardeşiz. Sağol Fatih Sarı, sağolsun bir kaç idareci, sağ olsun desteği bizde olan Aşkın başkan, başkan yardımcıları ve Ordulular.
Ben olurum olmam, kim bu takıma Altınordu’ya yada hizmet edene hainlik ediyorsa Allah belasını versin.
Ama takım yada kişi yenilir mi diye bekler mi bu yerde yok,vicdanlar yenilir, ne demek Altınordu yenilince mutlu olan var, bunu diyenlere de, onu yapacak kadar karaktersiz olabilecekler de bizim aramızda asla yok. Sporcu para kazanır iken içeride böyle insan olur mu, kim olur ki, dün yenildi diye sevinebilecek kadar at sineği beyin?
Benim derdim mağlubiyet değil,  son saniyede en ihtiyaç olduğumuz yerde oluşan kırmızılar..
Allah bu Altınordu ailesine içeriden, dışarıdan zeval vermesin.
Biz oluruz olmayız, gerçek olan Altınorduspor ve o kocaman Altınordu ALT YAPI mabedi..