Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


İNSAN OLAN BUNU YAPAR MI?

İNSAN OLAN BUNU YAPAR MI?



Ha Hırıstiyan ha Yahudi ha Ataist ha Müslüman.
Sadece o peygamberlerin ümmetleri bunu yapar ise, bu mahallede olmam giderim..
O yüce Muhammed’e (s.a.v.) layık olamıyorsak bırakalım dinden geçinen ve dudaklarından başka yerinde İslam olmayan bu gibi pis insanlar ile aynı havayı solumayı..
Benim Peygamberim yada peygamberler yalan der mi, yada bunları yapar mı?
Ey insan bence 2020 şans, eğer bunları yapmışlar var ise önce güzelce gidip yıkansın, temizlensin, haramı kussun, 2 rekat namaz kılsın tövbe etsin Allah’tan ki bunlar ile o yürek kirlenmiş ise..
"Yalan demiş , iftira atmış, taciz, sapıklık yapmış, rüşvet yemiş, yan cebime at ben görmeyeyim ise işi, nefsine uymuş, nefret edilecek kadar olmuş, toplumda, rant hastalığı yüreğinde kanserleşmiş, haksızlığı bilip de susmuşsa, onca aciliyet var iken, yakınlarına torpili hak görüyor, hile yapmayı hak görüyor, düşmüşe birde o vurabiliyorsa, intikam içinde şeytan ağı kurmuşsa, hakaret eden bir çatallı dil ile dost, haksızlık kanında lağımlaşmış, tehdit etmeyi küçük korkak yüreğine kılıf yapmış ise, "HARAM" lokma boğazında kanserleşmiş ve bunca işi sevgili iki cihanın güneşi Hz. Peygamber yapmış da bu pislikler onu takip eder ise, bu utanmazlar başka kitap din peşinde İslama bunca kötülüğü deniz olup akıtır iken, ben bu mahallede duramam, kimselerde duramaz..
HAŞA bu nasıl cümle hocam derlerse dostlarım, bende canlar bu yaşananlar "NE" derim sadece!
Saygılar.