Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hüsnü YÜCEL


DOMATESİN FAYDALARI

DOMATESİN FAYDALARI


Bu da nereden çıktı, sana mı kaldı domatesin faydalarını yazmak diye düşünmeyin sakın. Bunu yazmak için diyetisyen olmaya falan da gerek yok. Gir internete, çarşaf çarşaf diyetisyen tavsiyeleri karşınızda. Ne küsen olur, ne darılan olur. Siyaset yazıyoruz, darılıyorlar. Yerel sorunları yazıyoruz darılıyorlar. Ben genelde yerel konuları işleyen konular yazmaya çalışıyorum

 Bunları yazarken de alternatif öneriler sunarak yöneticilerimize yardımcı olmaya çalışıyorum. Dikkate alan var mı derseniz, maalesef yok. Maşallah yöneticilerimiz her şeyin en güzelini biliyorlar ve sırf bu yüzden bu gün yapılanlar yarın yıkılıyor. Bu nedir Allah aşkına? Paldır küldür, halka sorulmadan hiç kimsenin görüşü alınmadan, ben yaptım doğrudur diyerek yapılan tüm projeler tek tek yıkılıyor.

Stadyum yeri yanlıştır dedik, yapıldı. Göreceksiniz bu da günün birinde yıkılacak. Boztepe macera parkı yanlış, yıkılıyor. Belde evler projesi yanlış dedik, ne olacağı belli değil. Mahkeme kapılarında ömür tüketilirken, büyük ihtimalle belediye büyük tazminatlar ödeyecek. Benim temennim, eğer tazminat ödenecek ise, yönetim ve meclis üyeleri ve imar komisyon üyeleri de sorumlu tutulup tazminata  mahkum edilirler. Bakın o zaman daha imardan, inşattan bihaber olan meclis üyeleri imar komisyonuna girmek için dünyayı ayağa kaldırabiliyorlar mı? Belediyelerde herkes imar komisyonuna girmek için kıran kırana at yarışına girerler.

Yeni stadyum yanındaki yeşil alanın imara açılıp şehir dışından bir iş adamına satılması da mahkeme kapılarına düştü. Büyük bir ihtimalle buradan da tazminatlar belediyenin önüne çıkacak.

En son da Ayışığı Otopark yerinin yıkımı gündeme geldi. Otopark ile ilgili bir yazı yazmış idim. Denize dolgu yapılması büyük tepkilere neden oldu. Netice olarak deniz dolgusu yapılmış ve Ordu merkezin otopark ihtiyacı kısmen çözülmüştür. Daha buradaki dolguyu boşaltıp denize kazandırmamız mümkün olmadığına göre otopark olarak kalmalıdır.

Belediyenin asli görevi, yol, su, çöp ve otoparktır. Bunlar öncelikli görevledir. OTOPARKIN YOKSA RÜSUMAT GEMİSİNE MEYDAN ARAMAK BEYHUDEDİR.

ENTELLERE VE DANTELLERE VE DE BAZI KULÜPLERE ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN LÜZUMSUZ VE DE GEREKSİZ ŞEYLER İLE ENERJİMİZİ İSRAF ETMEYELİM. ÖNCE BELEDİYELERİN ASLİ GÖREVLERİ İLE İLGİLENELİM.

Ben bunları yazarak görevimi yapıyorum. Dikkate alırsınız almazsınız,o sizin bileceğiniz iş. Dikkate alırsanız Ordu kazanır. Ben iddia ediyorum,benim proje önerilerimi dikkate alırsanız Ordu kazanır.

TELEFERİK PROJEMİ SEİT TORUN DİKKATE ALDI VE HAYATA GEÇİRDİ. KÖTÜ MÜ OLDU? ORDU KAZANDI.

Kısacası yanlış proje üretmeden uzun uzun istişare yapıp düşünelim,tartışalım. Ama doğru olan proje varsa da ona sahip çıkalım. Hemen yıkmaya kalkmayalım.

Bu arada sözü gelmiş iken,ben bir vatandaş olarak kendi şahsi görüşlerimi burada dile getirme özgürlüğüne sahibim. Daha önce Ak Parti Belediye Meclis üyesi idim ve partim ile ilgili eleştirilerimi asla kamu oyunda paylaşmadım. Şikayetim var ise,partime giderek ilgili mercilere sunmaya çalıştım. Siyasi etik bunu gerektirir. Son günlerde siyasilerimizin kamu oyuna açık şekilde tv kameraları karşısındaki eleştirilerini doğru bulmuyorum. Ben şu anda AK-Parti’de bir görevim yok. Sadece Ak Parti’nin üyesiyim ve olmaya da devam edeceğim. Daha doğrusu Tayyip Erdoğancıyım. Her insanın sevdiği veya sevmediği bir lider vardır.BEN DE TAYYİP ERDOĞAN’I SEVİYORUM. Onun için yanlış olanları da yazmaya devam edeceğim.

DOMATESİN FAYDALARI BENİ HİÇ Mİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR. BEN PROJE ADAMIYIM. PROJELERİMİ YAZAR,PROJELERİ ELEŞTİRİRİM. ŞAHISLAR İLE HİÇ İŞİM OLMAZ.