Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Hüsnü YÜCEL


ÇAMBAŞINA 5 YILDIZLI OTEL


Heyecanlanmamak mümkün değil. Yıllardır konuşulan ve bir türlü yapılamayan bir çok proje bir bir hayata geçiriliyor. Daha düne kadar Havalimanı , Çevreyolu, Üniversite, Kayak Merkezi , Akdeniz Yolu, Teleferik denilince yapılamaz diye düşündüğümüz projeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Yapılan projeler devreye girdi. Karadeniz- Akdeniz Yolu zaten asrın projesi. Bitmek üzere. Çevre Yolunun bir kısmı devreye girdi. Kayak Merkezi tamam. Sadece Yol sorunu var.

Derken Çambaşı 5 yıldızlı otel projesinden de güzel haberler gelmeye başladı. Gazetemiz HÜRSES pazartesi günü yeni otel ile ilgili yeni haberler verdi. Hilmi Güler proje ile ilgili geniş açıklamalarda bulundu. Biliyorsunuz ki, Büyükşehir Belediyesi bu projenin yüzde 30 luk kısmına ortak. Diğer yüzde 70 lik kısmına ise Ordulu işadamlarımız ortaktır. Bu proje Türkiye genelinde örnek alınacak bir beraberlik ve ortaklık içinde yürütülmesi ile de ilkler projesi kapsamındadır. Büyükşehir Belediyesinin ortaklığı bu projeye ayrıcalık ve prestij katmaktadır. Bir önemli mesaj da Ordu’lu işadamlarımızın bir araya gelmesi ile bu tür vizyon projelerinin kapısı aralanacak ve bu tür ortaklıklar devam edecektir. Her zaman yazdığım bir konuyu tekrar edeyim. Ordu insanına istihdam sunan ve sanayici bizim gözbebeğimizdir. Her türlü destek ve övgü bu iş adamlarımızın hakkıdır. Bizim tepkimiz halkımızın emeğine çöreklenen tefecileredir. Sanayici ve iş adamlarımızın yanındayız ve hak ettikleri övgü hep onlar ile beraber olacaktır.

Evet, daha düne kadar Çambaşına 5 yıldızlı otel mi olur diye söylenenler, yakında 80 odalı 110 kişilik bir 5 yıldızlı otel ile tanışacaklar. Hilmi Güler çok güzel ifade ettiler. Çambaşı Yaylası Ordu’nun misafir odası ve Ordu’nun bu proje ile çıtası yükselecek dediler. Bu tespit çok yerindedir. Bu proje Kayak Merkezine de katkı sağlayacaktır.

Tek eksiğimiz yoldur. Çambaşı Yolu hızlandırılmalı ve otel projesi bitene kadar yol sorunu kalmamalıdır. Bu projede emeği olan bu projeye katkı sunan iş adamlarımıza teşekkürler sunuyorum. Bu birlikteliğin geleceğin yeni projelerine öncülük etmesi dileği ile yeni umutlara diyorum.