Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


BİZ BİR HİZMETKARIZ BU İLİN SPORUNA

BİZ BİR HİZMETKARIZ BU İLİN SPORUNA



1993’te Aydın Yıldırım ağbimin ricası ile girdiğim, onun gir demesi ile Antrenörlük kursundan diploma aldığım bu güzel insanların alanında oldum ve hala buradayım. Maksat futbol değil, olmayan kalmayan Ordulu oyuncuların bu ilin futboluna soyunmuş olmaları..
Yıllar yılı idareci, teknik yapıda, sorumluluk alanında bu camia içinde oldum, buna vesile olandan Allah razı olsun. Amacımız öz evladımızın, bu ülkede Ordulu bu takımda olan falancı kaleci, veya futbolcu diye anılmasının ufacık bize yansımasını istediğim yanı.
Bugünde yarında beraber olacağım, onunda elinin her daim arkamda olduğunu hissettiğim Aşkın Tören’in sezon öncesi bize sunduğu reçete ile Altınordu takımına aldığımız oyuncu, mütevazi ücret, efendi saygılı oyuncu grubu ve Bal’da bu takımın yaşaması.
Ben de ve Fatih Sarı da, sonrada idareciler bir yumak halinde Nuri ve Oğuz hocalara destek olduk, biz bize sunulanı sınırı, hacmini bildiğimiz için adımlar bu yönde dikkatli sakin ve önce Altınordu diye atılınca, kurulmuş yapının bir sıvası düşmeden yapı korunsun dikkati ile geldiğimiz noktadaki takımdan memnunuz.
Aşkın Törenle diyen uyanık, Aşkın Tören ile Mustafa Köksal’ın yürek beraberliği olur, benim kızımda oğlumda, eşimde iş dünyası içinde en güzel yerlerde şükür, benim yaptığım işin tadı zaten bulunmaz, o bu ile emanet, bu il ona emanet güzel bir insanın yanındayız.
Altın Ordu takımı gençleri kazanarak,onlara şans vererek, korkunç rakamlar konuşmadan alın terlerini vererek, ADAM gibi kardeşlerimiz ile bu zor süreci sağ salim bitirmekten yanayız.
Bu konuda buradayım, tecrübemi, gördüğüm eksikleri konuşuyorum, kimsenin alanına girmeden yardımcı olma adına..
Bu takım adı Altınordu ve bu takım yüzlerce alt yapı sporcusu ile ORDU bilesiniz, çalıştıranlarda ORDU, sporcuların yüzde 60’da ORDU. Allah yardımcımız olsun, lütfen destek olun, eleştiri tenkit dedikodu bu genç sporculara zarar verir.
Aşkın başkan oldukça, geçen dönemler gibi bu takımın nefesi bitmez, sesi kısılmaz bilesiniz.