Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


ALTINORDU BELEDİYESPOR

ALTINORDU BELEDİYESPOR


Bugün burdan sesleniyorum, zaten konuşuyorum, Altınordu Belediye takımı, ne o ne bu ne şudur.
O bu ilin vagonlarının cekici tek gucudur.
Altyapısına bunca yıl emek veren, o yapıları kazandıran yüreklerde Altın değerindedir.
Bugün bu takıma para harcanan, bal takımı gözü ile bakılırsa içindeki yetenekleri, altyapıdaki o özenle kurulmuş sistemi göremezler.
Ve bu işi sadece bir Almanya, bir Fransa gezisi sanırlar. Ama bu gençler buralarda maçlar yapınca tecrübe yaşın önüne koşmuş.
Gelinen noktada Allah razı olsun, kulüp bu 5 oyuncudan ekmek yemiş az çok..
Emek ve düşünce kiminse bravo.
Bugün yüreği güzel bir insanın himayesinde Altınordu kulubü.
Ama burayı kapatacak, yük görüyor cümleleri o insana ve bu camiaya cidden hakaret bence.
O çocuklarını bu camiaya veren değerli aileler başkana da oy verdiler, verdirdiler de, daha iyi olur kulüp, sporcu, evlatlar diye, kardeşim gibi olan başkan bu kocaman aile olan altyapıya neden uzak diyenlere cevap verilmeyince ben bu ile 50 yıl sporunda emek veren olarak ilk isyan eder oluyorum.
O na güvencim yanan ateş misali iken. Bu ilin mabedine kurşun içeriden ve dışarıdan olursa bizim burada ne elimiz ne gücümüz kuvvetli olur.
Sayın belediye başkanı güvendiği 15 insana buyrun gelin yönetimde olun demiş, daveti yürekten olmuş da, onlara baktığında bugün kulüp bazında görülen ve var olan kulüp başkanı ve 4 kişi..
Buradaki olumsuzluk, gelmeyen 13 kişiye olmuyor, onların neyine, olan koca mabede ve gelen 4 idareciye birde sayın başkana oluyor..
Buda beni kahreder duruma getiriyor, yılların dostu arkadaşlarım ile bu konuda kötü oluyorum..
Yazık oluyor bu tesislere ve gençlere bence..
Kapanacak ise bizde bilelim de ona göre hareket edelim..
Yazık içim parçalanıyor. Hele eski kulübün önüne yapılan rant iceren gürültüyü gorünce, o otomobil tekerleri altında her an ezilecek gençliği simdiden görünce, birde ben haksız olayım dedim.