Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ZAMAN KAYBETMEDİ!

ZAMAN KAYBETMEDİ!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Türkiye'de belediyecilik anlayışının model olduğu, bir Fatsa belediyesi bırakacağız” dedi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak bir dönem daha Fatsa Belediye Başkanlığı yapma yetkisi alan İbrahim Etem Kibar zaman kaybetmeden görevine başladı. 

Başkan Kibar belediye hizmet binası girişinde birim müdürleri ve personeller tarafından karşılandı. 

Tüm personelle selamlaştıktan sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa Belediyemizi kurumsal kimliğinden, sokak itibarına, sahadaki çalışmalarından, her bir personelimizin sahadaki temizlik görevlisinin üzerindeki kıyafetine kadar çok ciddi itibarlar, saygınlıklar kazandığımıza inanıyorum.” dedi.

“ÇOK ZOR BİR 5 YIL GEÇİRDİK”

Bir çok zor imtihanla dolu 5 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Kibar, “5 yıllık imtihan sürecinde bu şehrin geleceği için çok önemli değerler oluşturulacak tecrübeler, bilgi birikimleri ve insan kaynaklarının yetiştiğine inanıyorum. Bugün Ordu ilimizin neresine giderseniz gidin, bir bilgi alınabilecekse 'Fatsa Belediyesi'ne soralım' denilebiliyor. Bu kazanım bence sadece sizlerin değil, aynı zamanda Fatsa'mızın, Ordu’muzun bir kazanımı olduğuna inanıyorum. Burada beraber emek verdiğimiz bu şehri ve bu şehri gelecek nesillere taşıma yolunda hep beraber gayret ettiğimiz kıymetli çalışma arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Biliyorsunuz ki, bu 5 yıllık süreçte hiçbir zaman sokak dedikodularına kulak vermedik, bu dedikodularla sizi muhatap etmedik ve bugünkü geldiğimiz noktada, gerek personel arkadaşlarımız, çalışma arkadaşlarımız, gerekse sokaktaki her bir hemşehrimizin bu şehirde artık dedikodu kültürünün sona erdiğini, bu şehirde artık somut şeylerle siyaset yapılması gerektiğini, bu şehirde birlik beraberliğin geride bırakılan 5 yıllık süreçte bu şehrin en önemli silahı olduğunu hep beraber gördük.” diye konuştu. 

“BU BAYRAĞI DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIMAK İÇİN GAYRETLİ ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye çalışanlarının çok güçlü bir desteğiyle, gayretli çalışmalarıyla birlikte, Fatsa'da tarihi seçim sonuçlarından bir tanesini aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geriye dönüp baktığımızda, bir önceki seçim sürecindeki oylarımızda düşüşler mutlaka var. Bunlardan çıkarılması gereken dersleri hep beraber çıkaracağız arkadaşlar. Temizlik görevlilerimizden müdürlerimize kadar, belediye başkan yardımcılarımızdan şahsıma kadar her bir dersi hep beraber çıkaracağız ve bu bayrağı daha iyi noktalara taşımak için gayretli çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ancak görüyorum ki, gerek sandığa katılım noktasında gerekse ülkemizin genel siyaseti noktasında vatandaşımızın bize Türkiye genelinde bir takım notlar bıraktığını görüyorum. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımız bu notları çok net bir şekilde aldığımızı ve gerekenin yapılacağını söyledi.” dedi. 

“BEN OLDUĞUM SÜRECE HİÇBİR ARKADAŞIMIZ KİŞİSEL MAĞDURİYET YAŞAMAYACAK”

Bıkmadan yorulmadan, 24 saat mesai anlayışıyla, beş yıl daha bu şehre hizmet edecek olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu bu onur ve şerefi belirtmek istediğini söyleyen Başkan Kibar, “Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutsal yolculukta bizleri mahcup etmesin. İnşallah bundan beş yıl sonra her şeyiyle parmakla gösterilen, Türkiye'de belediyecilik anlayışının model olduğu, bir Fatsa Belediyesi’nin inşallah gelecek dönemdeki belediye başkan adaylarına, belediye başkanlarına bırakacağımıza inanıyorum. Ben gerek bu beş yıllık süreçte, bugünkü seçim sonucunun alınmasındaki en büyük gerekçe ve en büyük başarı odur, sizlerin gayretli çalışmalarıdır. Personelimize bu beş yıllık süreçte vermiş olduğu ve seçim sürecinde sağlamış olduğu desteklerden dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daha iyi eylesin. Ben burada var olduğum sürece, ben burada görev yaptığım sürece hiçbir arkadaşımızın bireysel anlamda, kişisel anlamda mağduriyetinin olmayacağını özellikle burada belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu