Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

VEFA VE FEDA YILI OLACAK

VEFA VE FEDA YILI OLACAK

 

Orduspor Kulübü eski başkanı Şükrü Bodur, Ordu’ya gelerek, Yeni Orduspor’un 23 Kasım 2019 Cumartesi günü yapılan olan olağanüstü kongresi öncesinde eski başkan ve futbolcularla yaptığı toplantıda yeni projesi de ortaya çıktı.

 

Yapılan toplantıya Eski Başkan Şükrü Bodur’un yanında Ergin Karlıbel, Bahtiyar Köksal gibi Orduspor adına önemli iş adamları ve Eski Ordusporlu futbolcular da katıldı.

 

4 LOGODAN BİRİ SEÇİLECEK

30 Kasım’da yapılacak olan ve çoğunluğa bakılmayacak olan Seçimli Genel Kurul’da aday olması beklenen Şükrü Bodur’un ise projesi ortaya çıktı. Bodur’un yeni kulübün adını Orduspor ile özleştirme adına ‘Orduspor Futbol Kulübü’ yapacağı öğrenilirken yeni logosu üzerinde de çalışmalar yapıldığı ve son 4’e kalan logolar üzerinden seçimi Genel Kurul üyelerinin yapacağı açıklandı. Orduspor’dan sonra Yeni Orduspor, İstanbul Esenyurt Orduspor ve son olarak Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nden sonra isim değişikliği ile 4.Orduspor ismiyle Orduspor Futbol Kulübü liglerde mücadele edecek.

 

ORDUSPOR YAŞATILMALI

Orduspor’un isminin yaşatılması gerektiğine değinen Bodur, “Orduspor 1967 Futbol Kulübü, borcuyla harcıyla geçmedi. Onlar Yeni Mahalle 52 Spor ile bir araya geldi. Borç yine (eski) Orduspor’un üzerinde duruyor. Oradaki durum değişik. Onlar Yeni Mahalle 52 Spor ile devam ediyor. Ama burada bir değer, 3.Lig’de futbol oynayan bir kulüp var. Bu ligden düştüğünüz zaman yukarıya çıkmak çok zor. Bir düşerse daha da çıkartamayız ve Ordu’da futbol biter. İş çok acil. Bu işe Ordu halkının da sahip çıkması lazım. Aksi taktirde futbol biter. Bir geçmişimiz var. Orduspor’un Türkiye’de bir ismi var. Bunun yaşatılması lazım.” Dedi.

 

DESTEK GEREKİYOR

Toplantıda uzun yıllar Orduspor’a başkanlık yapan Şükrü Bodur, Ordu’nun spor anlamında kötüye gittiğini belirtti.  Bodur, Ordu futbolunun Vefa ve Feda sezonunda bir araya gelmesinin gerektiğini söyleyerek Ordu Valisi ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanının da desteklerinin gerektiğini vurguladı. Toplantıda göreve hazır olduğunu ifade eden Bodur, el birliğiyle Ordu futbolunu ileriye götüreceklerini belirtti.

 

BAŞKAN GÜLER DE SEVİYOR

Başkan Güler’in de destek vereceğine inandığını belirten Bodur, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de Orduspor’u çok sevdiğini bildiklerini ve desteklerini beklediklerini dile getirdi. Haber Merkezi



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false