Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

VATANDAŞ HAMSİYE DOYDU

VATANDAŞ HAMSİYE DOYDU

 

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde Kestane Mahallesi İlkokulu bahçesinde organize edilen "5. Hamsi Şenliği"nde katılanlara yaklaşık 1,5 ton hamsi dağıtıldı.

Mahalle muhtarlığı ve mahallenin Kültür, Sosyal ve Yardımlaşma Derneğince gerçekleştirilen şenliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Suat Olgun ve Ali Erdal Gülderen, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Geleneksel hale getirilen Hamsi Şenliğinin birlik ve beraberlik olgusunu güçlendirdiğini aktaran Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, “Öncelikle Ordu için önemli yatırımların hayata geçirilmesi için gece-gündüz demeden çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarını iletiyorum. Şunu belirtmek isterim ki Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek her çalışmanın her etkinliğin arkasındayız ve destekçisiyiz.” şeklinde konuştu.

DİĞER İKİ İLÇEDE DE HAMSİ ŞENLİĞİ

Fatsa’da da Ordu Valisi Seddar Yavuz ile TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’ın da katıldığı Fatsa Dernekler Federasyonu organizesinde Hamsi Şenliği düzenlenirken burada da vatandaşlar hamsiye doydu. Ayrıca Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan da Perşembe ilçesinde de Hamsi Şenliği hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli