Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?VALİ?YE HAKARET KABUL EDİLEMEZ?

?VALİ?YE HAKARET KABUL EDİLEMEZ?

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin; ?AK Parti?nin İl Başkanı bellidir sayın Vali Beye yapılan saygısızlık ve hakaret kabul edilemez? dedi.

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin CHP ‘nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve CHP Genel Başkan Yardımcısının Ordu –Giresun Havaalanında yaptığı ucuz kahramanlık denemeleri , şerefli polisimize ve Ordu  Valisi sayın Seddar Yavuz beye yaptıkları saygısızlık ve hakaretler  kabul edilemez bir çirkinliktir dedi.

 

ÜSLUPLARI TAM BİR HEZEYANDIR VE DEVLET ADABINA YAKIŞMAMIŞTIR

Başkan Tomakin , Valiliğin yaptığı açıklamada da belirtildiği üzere VİP salonunu kimlerin nasıl kullanacağı sivil havacılık tarafından belirlendiği ifade edilmişken, CHP li yetkililer arsızlık yaparak alınmayacağını bile bile VİP'ye gidiyorlar. Çünkü , İstanbul adayı  benim misafirlerim diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı, şahısların  Rical listesine isimlerini bildirmemiş  görevini yapmamıştır. Suçlu suçunu bastırmak için  her zamanki yaptıkları gibi mağdur edebiyatından yararlanarak  olayları  bilerek kargaşaya dönüştürmüşlerdir. Türkiye’nin en büyük metropol  şehrini yönetmeye talip kişi ile CHP Genel Başkan Yardımcısının sadece kanunları uygulayan şerefli polisimize haysiyetsiz, şerefsiz  ve sayın valimize yaptıkları mafya vari it” diyen ucube üslupları tam bir hezeyandır ve devlet adabına yakışmamıştır dedi.

 

HERŞEY ASLINA RÜCU EDER

İl Başkanı Halit Tomakin, CHP Genel Başkan Yardımcısı yaptığı açıklamada devletini Hakkıyla temsil eden Sayın Valimizi AK PARTİ İl Başkanı gibi görev yapmakla suçlamıştır. AK PARTİ’nin İl Başkanı bellidir. Ne il başkanı olarak biz devletin işine karışırız ,nede vali bey bizim işimize karışır AK PARTİ’nin geleneğinde böyle bir uygulama olmamıştır ve olmayacaktır herkes üzerine düşen görevi yapmaktadır.   Ancak , kendilerine çok görmemek lazım  her şey aslına rücu eder ,  Milli şefleri ,CHP Genel Başkan Vekili ve Başbakan İsmet İnönü 18 Haziran 1936 tarihinde yayınladığı genelgeye “Vilayet ve özel idarelerle, belediyeler ve parti örgütü kaynaştırılmıştır” yazarak içişleri bakanının parti genel sekreteri, valilerin il başkanı olduğunu kamu kurum ve kuruluşları ile paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisinin il başkanları aynı zamanda o ilin valisi olarak görev yapmaya başladı. CHP nin mazisi darbeler ve diktadır belli ki, bu özlemleri hala devam etmektedir dedi. 

 

VALİMİZE VE POLİSİMİZE YAPILAN HAKARETİ DEVLETİMİZE YAPILMIŞ SAYARIZ

Başkan Tomakin, bu iki zat ‘da sevgiden nemalanan ama sevgiden nasibi almamış siyasetçilerdir. Halkçıyım derler ama hakkı olmadığı halde VİP kullanmak için  ortalığı ayağa kaldırırlar ve utanmadan mağdur edebiyatı yaparlar .Bunların maskeleri düşmüştür. Milletimiz onların gerçek yüzünü  bir kez daha görmüştür. Görevini yapan şerefli polisimize ve Valimize yapılan hakaretleri asla kabul edilemez bir saygısızlıktır. Valimize ve polisimize yapılan hakareti devletimize yapılmış sayarız. Kendilerinden hem polisimize hem de valimize yaptıkları saygısızlıklarından dolayı özür dilemelerini bekliyoruz dedi.      

       Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false