Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

VALİ YAVUZ?DAN İLÇE ZİYARETLERİ

VALİ YAVUZ?DAN İLÇE ZİYARETLERİ

İlk olarak Kumru ilçesine giden Vali Yavuz, burada hayatını kaybeden emekli Vali Necmettin Utkan ve Kumrulu vatandaşımız Şükrü Sessiz?in cenaze merasimine katıldı.

İlk olarak Kumru ilçesine giden Vali Yavuz, burada hayatını kaybeden emekli Vali Necmettin Utkan ve Kumrulu vatandaşımız Şükrü Sessiz’in cenaze merasimine katıldı.

 

KUMRU BELEDİYESİ VE KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Cenaze merasiminden sonra Kumru Belediyesini ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulunarak, belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Kumru ilçesinde esnafları da ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, esnaflardan ticari faaliyetleri ve piyasa hareketliliği üzerine söyleşide bulundu. Esnaflara bol ve bereketli kazanç dileğinde bulunan Vali Yavuz, Kumru sokaklarında karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet ve hasbihalde bulunarak, vatandaşların hal ve hatırlarını sordu.

Daha sonra Kumru Kaymakamlığına giden Vali Seddar Yavuz, burada ilçe Kaymakamı Bülent Şimşek’i ziyaret ederek, ilçenin genel durumu, ihtiyaçları, ilçedeki kamu yatırımlarının son durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgiler aldı. 

 

FATSA BELEDİYESİ VE KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Kumru ilçesindeki programının ardından Fatsa ilçesine geçen Vali Seddar Yavuz, burada da ilk olarak Fatsa Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulunan Vali Yavuz, Fatsa Belediyesinin hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi aldı.  

 

Fatsa Belediye Başkanını ziyaretinde bir açıklama yapan Vali Seddar Yavuz, “Bugün, hem sizi tebrik etmek, görevinizde başarılar dilemek, hem de güzel Fatsa’mızın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve çalışmalarınızı dinlemek üzere bir ziyaret gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yeni göreviniz vesilesiyle de sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum. Hayırlı hizmetler ve çalışmalar diliyorum. Ayrıca Valilik olarak, tüm kurum ve kuruluşlar olarak sizin başarınız için elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum. Size de gerçekten güveniyor, Fatsa’ya güzel hizmetler yapacağınızı ve birlikte güzel hizmetlere vesile olacağımızı da düşünüyorum. Özellikle Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi, büyümesi konusunda çok önemli adımlar atıldı. Bu yeni dönemde de bu adımları hızla beraber inşallah atacağız ve daha çok iş ve istihdam sağlama konusunda gayretlerimizi birleştireceğiz. Bir kez daha tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretinden dolayı Vali Seddar Yavuz’a teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Sayın Valimize, Belediyemize yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizim belediye başkanı olmadan önce de özenle takip ettiğimiz devlet büyüklerimizden bir tanesiydi. İnşallah onun çizgisinde Allah bizlere görev yapmayı nasip eder” diye konuştu.

 

İSTANBULLULARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

Fatsa Belediyesini ziyareti esnasında, İstanbul’da meydana gelen depremle ilgili de açıklamada bulunan Vali Seddar Yavuz, “Malum olduğu üzere, İstanbul tarih boyunca büyük depremlere hep maruz kalmış bir bölgemiz. Biliyorsunuz, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve merkez üssü Gölcük olan depremden de İstanbul etkilenmişti. Yine bugün 5.8, en son 6 olduğu açıklanan yeni bir deprem daha oldu. Öncelikle tüm İstanbul’lu kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İstanbul, Türkiye’nin özeti. Dolayısıyla ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

Vali Seddar Yavuz’un bugünkü ziyaret programında son durağı Fatsa Kaymakamlığı oldu. Burada, bir süre önce Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Fatsa Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’ı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Kaymakam Yaran’a yeni görevinin hayırlı olması ve başarı dileğinde bulundu. 

Ziyarette, ilçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’dan ilçenin genel durumu, ihtiyaçları, ilçedeki kamu yatırımlarının son durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgiler de alan Vali Seddar Yavuz, ziyaretin ardından Ordu’ya döndü. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı