Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

UYGULAMA NOKTALARINA MORAL ZİYARETİ

UYGULAMA NOKTALARINA MORAL ZİYARETİ

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, ülke genelinde alınan ilden ile seyahatlerin kısıtlanması kapsamında Tokat-Ordu karayolu Akkuş girişindeki uygulama noktasını ziyareti etti.

Başkan Demirci denetimlerini soğuk havaya rağmen 7/24 esasına göre sürdüren Akkuş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerden bilgi aldı.

Kolluk kuvvetlerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Başkan Demirci, İl dışında yaşayan vatandaşlara seslenerek süreç boyunca bulundukları bölgede kalmaları noktasında uyarılarda bulundu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci moral ziyaretinde yaptığı açıklamasında:

"Arkadaşlarımız yağmur, çamur, kar demeden burada gece gündüz uygulama yapıyorlar. Bu anlamda güvenlik güçlerimizi bizde moral motivasyon amaçlı kontrol noktasında ziyaret ettik. Özellikle gece gündüz çalışan jandarmamıza, polisimize gerçekten teşekkür ediyoruz. Kar yağışı altında bu arkadaşlarımız burada görevlerini ifa ediyorlar.

Gurbetçilerimizden istirhamımız, şu süreci atlatana kadar bulundukları yerde kalsınlar, gelmesinler. Biz onları seviyoruz, memleketlerine sılairahim için onları bekliyoruz ama şu sıkıntılı günlerde gelmesinler istiyoruz. Kaymakamlığımız başkanlığında yaptığımız kurulda ve toplantılarımızda özellikle İç Anadolu-Karadeniz yolu üzerinde ki Akkuş yolumuz ve Samsun-Ordu- Akkuş yolu bağlantısı üzerinden yani Salıpazarı-Akkuş bağlantı yolu haricindeki tüm yollarımızı ulaşıma kapattık.

Özellikle ara yollardan gurbetçilerimizin kaçıp giriş yaptıkları noktasında duyum aldık ve ara yollar dediğimiz geçiş güzergahlarının tamamını ulaşıma kapattık. Vatandaşlarımızın dolayısıyla mağdur olmaları için bu yolları kullanmamalarını tavsiye ediyoruz. Seyahat belgesi olan arkadaşlarımızın da Niksar-Akkuş ve Salıpazarı-Akkuş güzergahlarını kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Gece gündüz çalışan kolluk kuvvetlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. " dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ    



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false