Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ÜCRETSİZ FESTİVAL!

ÜCRETSİZ FESTİVAL!

Altınordu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bir hafta boyunca sürecek bir programla gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin, “Milli bayramları büyük bir coşkuyla kutlayacağız” sözüne istinaden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce 17 Nisan’dan itibaren kırsal mahallelerde başlayan Çocuk Şenliği etkinlikleri kent merkezinde devam ediyor.

ETKİNLİKLER ŞEHRİN GENELİNE YAYILIYOR

Kutlamalarla ilgili yürütülen organizasyonu değerlendiren Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu tüm minik kalplere işleyeceğiz. Sevgili kardeşlerim unutulmaz bir bayram yaşasın diye etkinliklerimizi bir hafta sürecek biçimde planladık. Kırsal mahalle okullarımızda başladık. 10 kırsal mahallemizde eğitim faaliyetlerini sürdüren okullarımızda Altınordu Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla Çocuk Şenliği etkinlikleri gerçekleştirdik. Hafta sonu şenliği itibarıyla kent merkezine taşıdık. Cumhuriyet mahallemizdeki İhsan Gürdal Teknoloji ve Tasarım Atölyesi ile Durugöl mahallemizdeki Trafik Eğitim Parkı’nda etkinliklerimize yüzlerce kardeşim aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadılar. Onlara pamuk şeker, Türk bayrağı, balon ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk baskılı tişört hediyelerimiz oldu. Altınordu Belediyesi’ni tabela belediyeciliği döneminden hizmet belediyeciliği dönemine geçirdiğimizin ilk göstergesi olarak belediyemize ait farklı mahallelerdeki tüm mekânlarda faaliyetlerimiz başlamış oldu. Etkinlikleri de kentin geneline yaymış bulunduk. Bundan sonra da üzerine katarak, çocuğundan gencine, yaşlısına her kesimden hemşehrimize dokunacak, yüzlerini güldürecek işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜK FESTİVAL SALI GÜNÜ AKYAZI’DA ÜCRETSİZ OTOPARK ALANINDA 

Devam eden kutlama programıyla ilgili de ayrıntıları paylaşan Başkan Tepe, “Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde sevgili kardeşlerimin çok sevdiği bir karakter olan Ceviz Adam’ın müzikal tiyatro gösterisi olacak. Saat 11, 13 ve 15’te üç seans hâlinde gerçekleşecek etkinliğin yanı sıra Bahçelievler mahallemizdeki Ceren Özdemir Masal ve Oyun Evi’nde de Çocuk Şenliğimiz devam edecek. Coşkuyu zirveye çıkaracak asıl büyük organizasyonumuz ise 23 Nisan Salı günü gerçekleşecek. Akyazı sahilimizdeki ücretsiz otopark alanımızda resmi programların ardından saat 12’den itibaren şişme parkurlar, bilim şov, mini disko, köpük balon, palyaço, boyama etkinlikleriyle gün boyunca bütün kardeşlerimiz çok eğlenecek. Saat 18.30’da ise Altınordu Belediyemizin önünden bando eşliğinde İlkadım Anıtına kadar kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Herkesi etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu