Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TÜRK SAĞLIK-SEN KONUKEVİ AÇILDI

TÜRK SAĞLIK-SEN KONUKEVİ AÇILDI

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, Ankara’da Türk Sağlık-Sen Konukevi’nin açılışına katıldı.

Ankara’da Türk Sağlık-Sen Konukevi’nin açıldığını, tüm üyelere ve yakınlarına hizmet vereceğini duyuran Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, şu açıklamayı yaptı:

Ankara’da Konukevimizi Açtık Tüm Üyelerimize ve Yakınlarına Hayırlı Olsun Değerli Basın Mensupları: Türk Sağlık-Sen olarak sosyal sendikacılık alanında da önemli hizmetlerde bulunmak için yoğun bir gayret içerisindeyiz.

Tamamen kendi kaynaklarımızla, üyelerimizin aidatıyla bu hizmetleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda sosyal sendikacılıkta Türk Sağlık-Sen 25 Kasım günü yeni bir dönemi başlatmış oldu. Ankara’da toplamda 88 yatak kapasiteli üyelerimize yakışacak konfor ve rahatlıkta konukevimizi açtık. Konukevimiz hızlı toplu taşıma araçlarına, şehir merkezine ve hastanelere yakın bir konumdadır. Üyelerimiz ve yakınları, konfederasyonumuza bağlı sendikaların üyeleri ve yakınları da faydalanabilecek.

Bizimle birlikte yol yürüyen herkese burada kapımız açık olacak. Ev sıcaklığında sizler için hizmete açılan konukevimizi tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Konukevimizde konaklamak ile ilgili bilgilere internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Bu konuda şubemizde sizlere yardımcı olacaktır.

Kıymetli Basın Mensupları; Türk Sağlık-Sen olarak bu hizmetleri daha da genişletmek gibi bir amacımız var. Sosyal ve sorumlu sendikacılık alanında yeni hizmetleri hayata geçirmek için daha da gayret göstereceğiz.

Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false