Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“TÜM EMEKÇİLERİN YANINDAYIZ”

“TÜM EMEKÇİLERİN YANINDAYIZ”

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Güngören Belediyesi’nde skandal cezaya tepki göstererek tüm emekçilerin yanında olduklarını belirtti.

Günören Belediyesi’nde Başkan Yardımcısının belediyede çalışan şoföre herkese ayağa kalkma cezası vererek bir skandala imza atmıştı. MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak da “liyakat sahibi olmayan birisi göreve getirilmiştir.” diyerek gereğinin yapılmasını istediklerini açıkladı.

GEREĞİ YAPILMALI

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Güngören Belediyesi’nde yaşanan bu çirkin olay bir kez daha göstermiştir ki; Hak etmeyen, liyakat sahibi olmayan ne kadar müptezel varsa göreve getirilmiştir. Bu yapılan hadisenin cezasının sadece istifa ile kalmamasını ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Yargıçlarının bir an önce konuya el atıp gereğini yapmasını bekliyorum. Helal rızık için hayat mücadelesi veren tüm emekçilerin sonuna kadar yanındayız, arkasındayız hak arayışları için onlarla birlikte mücadele etmeye hazırız...” diyerek tüm emekçilerin yanında olduklarını açıkladı.

AYAĞA KALKMA CEZASI VERİLMİŞTİ

Güngören Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediyede çalışan bir şoföre her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası vermişti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Güngören Belediyesi Başkanı Bünyamin Demir, başkan yardımcısının istifa ettiğini duyurdu. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false