Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TÜBİTAK BİLİM FUARI FATSA’DA

TÜBİTAK BİLİM FUARI FATSA’DA

 

 

Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu’nda Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi ziyaretçilerle buluştu.

Okulun kapalı spor salonunda gerçekleşen Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisi açılışına Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Fatsa Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol’da katıldı. 

TOPLAMDA 20 PROJE
 
Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Dere, proje yürütücüsü Murat Çalışkan, önderliğinde 9 öğretmen 58 öğrenci ile toplamda 20 projenin yer aldığı fuarda 9 Araştırma, 7 Tasarım, 4 İnceleme projesini alan itibariyle Değerler Eğitimi alanında 1 proje, Dil ve Edebiyat alanında 4 proje, Tarih alanında 1 proje, Matematik alanında 7 proje, Fen Bilimleri alanında 5 proje, Sosyoloji alanında 1 proje, Coğrafya alanında 1 proje yer aldı.

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Fatsa Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol Okul Müdürü Ali Dere nezaretinde Tübitak 4006 Bilim Fuarı Sergisinde tüm stantları gezerek öğrencilerin sunumlarını dinledi.
 
"ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDERİM"

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran öğretmen ve öğrencileri gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilir.” dedi.
 Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay’da Bilim fuarı ile ilgili Okul Müdürü Ali Dere, ayrıca projelere danışmanlık eden ve bu süreçte emeği geçen tüm öğretmenlere projeleri sunum yapan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı