Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TESİSTE EKSİKLER TAMAMLANIYOR

TESİSTE EKSİKLER TAMAMLANIYOR

 

Ordu Futbolu’nda Amatör Kulüpleri için ‘modern tesis’ olarak açılışı yapılan ancak birçok eksiği ile iki sezondur hizmet verilmeye çalışılan Ordu Karşıyaka Spor Toto Altınordu Tesisleri’nde eksikler tamamlanıyor.

Yeni Stadyumu için Ordu Amatörü’nün yıllardır kullandığı Durugöl Tesisleri’nin yıkılmasından sonra Ordu Futbolu’na yapılan Karşıyaka Spor Toto Altınordu Tesisleri, her geçen sene eksikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Henüz yeni bir tesis olmasına rağmen Ordu Amatör Takımlar için yeterli kapasiteye sahip olmayan, soyunma odaları, tribün, hakem odaları gibi detayların eksik olduğu tesislerde inşaat sürüyor.

Ordu Valiliği’nin girişimleriyle Karşıyaka Spor Toto Altınordu Tesisleri içerisinde yapımı devam eden sporcu ve hakem soyunma odaları inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İçerisinde, 14 adet sporcu soyunma odası, 2 adet hakem soyunma odası, 1 adet toplantı salonu ve seyirciler için WC’lerin yer aldığı inşaatın gelecek sezona yetiştirilmesi ve kulüplerin yeni binalarına yerleşmesi bekleniyor.

İlk sene sahayı 4’e bölüp antrenman yapmak zorunda kalan ve özellikle 3 Nolu Çim Saha’yı 52 Orduspor Futbol Kulübü dışında kimseye tahsis edilmemesi sonrasında yoğun itirazlarda bulunan kulüplerin isteği üzerine Ordu Valiliği harekete geçerek amatör kulüplerin isteğini yerine getirmek için inşaatı başlatmıştı.



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false