Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TCG FATİH (F-242) GEMİSİ ORDU’DA

TCG FATİH (F-242) GEMİSİ ORDU’DA

 

Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında ilimizi ziyaret eden TCG FATİH (F-242) Askeri Gemi Komutanı Deniz Yarbay Levent Barbak ve Sey. Asb.Kd.Bçvş. Hakan Civil Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik’i makamında ziyaret etti.

BAŞKAN VEKİLİ ATİK “DONANMAMIZIN HIZLI YÜKSELİŞİ BİZİ GURURLANDIRIYOR”

Güçlü Türkiye’nin güçlü ordu ile mümkün olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Atik, “Donanmamızın geçmişten günümüze kadar olan yükselişi hepimizi gururlandırıyor. Donanmamızın çağın teknolojisine ayak uydurması bizlere gurur yaşatırken, düşmanlarımıza korku veriyor. Biz dün olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olmaya ve sizi desteklemeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretiniz için size ve kıymetli personellerinize teşekkür ediyorum” dedi.

“TEK AMACIMIZ VATAN, BAYRAK, MİLLET VE DEVLET”

Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında Ordu’da aborda olan TCG Fatih (F-242) Askeri Gemi Komutanı Deniz Yarbay Levent Barbak,“Bayrağımızın ve ülkemizin daha iyi günlere ulaşması için teknik olarak yurt içi ve yurt dışında gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Tek amacımız vatan, bayrak, millet ve devlet. Bu konuda mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmalar ardından Başkan Vekili Adem Atik ve TCG FATİH (F-242) Gemisi komutanları günün anısına karşılıklı plaket takdiminde bulundu.

 



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı