Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANDI

ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANDI

 

 

2020 yılının ilk İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı Salonunda yapılan İl İdare Şube Başkanları Toplantısına, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, Altınordu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Niyazi Erten ile kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri katıldı.

 

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, Elazığ’da meydana gelen deprem dolayısıyla başta Elazığ olmak üzere, depremden etkilenen illerdeki vatandaşlarımıza ve Türk Milletine geçmiş olsun dileklerini iletirken, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu. 

 

Toplantıda, 2019 yılının genel bir değerlendirmesini yapan Vali Seddar Yavuz, 2020 yılında kamu yöneticilerinden beklentilerini dile getirerek, yürütülen çalışmalar ve yapılan hizmetlerden dolayı kurum yöneticilerine teşekkür etti. 

 

Vali Yavuz, kurum yöneticilerine kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi konusunda bazı telkin, tavsiye ve uyarılarda bulunarak, 2020 yılının daha başarılı bir çalışma yılı olması dileğinde bulundu.

 

Kamu kaynaklarının kullanımı konusunda kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine uyarıda bulunan Vali Yavuz, “Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanmalıyız. Çünkü, kullandığımız kaynakların her bir kuruşunda, vatandaşımızın alın teri, akıl teri ve emeği olduğunu da hepimizin bilmesi lazım. Kamu kaynaklarının hepimiz açısından kişisel mevduatımızdan ve birikimlerimizden çok daha kıymetli ve değerli olduğu anlayışıyla hareket ederek, israfız ve vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri en iyi şekilde onlara sunacak bir yaklaşımla hizmet ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı