Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“SİZLER MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GİZLİ GÜÇLERİSİNİZ”

“SİZLER MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GİZLİ GÜÇLERİSİNİZ”

 

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürüz Kutlu Tekin Baş, Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin doğum günlerini kutlamaya devam ediyor.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, kurum kültürünü geliştirmek, ekip ruhuyla çalışarak verimi artırmak, birlik, berberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla başlattığı etkinlik kapsamında Müdürlüğük Personellerinin doğum günleri kutlamaya devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürüz Kutlu Tekin Baş, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesi'nde Şef Engin Yanık ile Strateji Geliştirme Şubesi'nde görev yapan Şef Osman Candan'ın eğitim camiası olarak doğum gününü kutladı. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

Müdürlüğün personellerini bürolarında ziyaret ederek, sohbet gerçekleştiren ve Doğum Günü kutlama etkinliğine katılan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Bizler sahada çalışırken, sizlerin bürodaki çalışmaları ile eğitimdeki başarımız artmaktadır. Sizler Müdürlüğümüzün gizli güçlerisiniz. Emeklerinize ve katkılarınıza teşekkür ediyorum. Günün anısına takdim ettiğimiz hediye ile doğum gününüzü kutluyor, hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak yapılan etkinlikten duydukları mutluluğu ifade eden Müdürlük personelleri İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'a teşekkür ettiler.

Haber: Cemil ORDU

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli