Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SERKAN ÇELİK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SERKAN ÇELİK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu ilçe başkan adaylığını açıklayan Serkan Çelik, dürüst, ilkeli ve şeffaf olma sözü verdi.

Konuşmasının başlarında “Ülkemizi özgürlükçü, çoğullukçu, eşitlikçi dayanışmacı, halkçı dürüst insanlara ihtiyacı var.” Diyerek başlayan CHP Altınordu İlçe Başkanlığı adayı Serkan Çelik, “Değerli arkadaşlar, Değerli delegeler burada ilçe adaylığım ile ilgili buluştuk. Bir ve beraber el ele kol kola, omuz omuz omuza, yürek yüreğe demokrasinin kalesi Ordu’dan iktidar ışığı yakacağız. Kaybettiğimiz belediyeleri, yeniden kazanacağız. Vekil sayısını nasıl yükseltiriz bunu  konuşmalıyız, önümüzde başarılı olmuş modelleri takip edeceğiz. Başta hemşerimiz olan İstanbul il başkanımız, Canan Kaftancıoğlu ile istişare toplantıları gerçekleştirip, doğru modeller yaratmalıyız. Fidangör ile Köprübaşı arasına sıkışmış siyaseti tüm mahalle birimlerini aktif hale getirecek çoğulcu bir anlayışa ihtiyacımız var.” Dedi.

Genç örgütlenmeyi hedeflediğini belirten Başkan Adayı Serkan Çelik, “Genç örgütlenme ilk işimiz olacak. Söz veriyorum gençler bu parti sizler ile gurur duyacak. Kadınlarımızın sayısını arttırmak zorundayız ve gereken değerler verilmelidir. Geçen dönem aday oldum ve kavgasız kırmadan dökmeden bir delege seçimi yaşadık. Mahalle üyeleri kendi delegelerini ortak akılla seçti. Delege seçimlerine niçin girmedin diyenler var. Ben 2700 Altınordu üyesinin hangisi delege olur ise olsun vicdanı ve aklı ile oy atacağını ve kimseye özgür iradesini teslim etmeyeceğini biliyorum.” Dedi.

Şeffaf bir yönetim yapacağını ifade eden Başkan Adayı Çelik, “Cumhuriyet halk partisi delegesi kimsenin adamı olmaz. Kimsenin askeri olmaz. Söz veriyorum çok çalışacağım. İl başkan adayım yok. Kim kazanırsa kazansın benim il başkanım olacak. Sizlere benim adıma il başkanlığında beni destekliyor diyen olursa inanmayın. Yönetim kurulu üyelerim özgür iradeleri ile oy kullanacaklar. Bir kişiden il başkanlığı ile ilgili oy istemeyeceğim. Şeffaf olacağım ve hepinizi kucaklayacağım.” Dedi.

Başkan Adayı Serkan Çelik, “İktidar olacağız durmadan çalışacağım, yolumuz Cumhuriyet, Yolumuz Aydınlık Türkiye . Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu adaylığımı açıklıyorum. hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım sağolun varolun.” Diyerek adaylığını açıkladı. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı