Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

SERGİ AÇILDI

SERGİ AÇILDI

Atasözü ve deyim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulu öğretmenlerin rehberliğinde öğrenciler tarafından atasözleri ve deyimlerin anlatıldığı resim ve üç boyutlu tasarımlardan oluşan sergisi hazırlandı. 

Serginin açılışı 27 Şubat 2024 Salı günü Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’in katılımıyla gerçekleştirildi. 

Kaymakam Karahan, törende yaptığı konuşmasında serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Açılış töreninin ardından Kaymakam Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte sergi alanını gezdi, öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Serginin açılışı sonrasında Kaymakam Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte öğretmenlerle toplantı yaptı. 

Toplantıda, okulun genel durumu, proje çalışmaları ile sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler değerlendirildi. 

Kaymakam Karahan, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet ederek görüşlerini dinledi, öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunarak okuldan ayırıldı.

Haber Merkezi

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu