Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

SANATSAL FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ

SANATSAL FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Saraycık Ortaokulunda bayrak törenine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürü Ömer Medin ile birlikte Saraycık İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek yeni haftaya başlangıç yaptı. 

Öğretmen ve öğrencilerle bayrak törenine katıldı. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, bayrak töreni sonrasında öğretmenlerle öğretmenler odasında toplantı yaptı. 

Toplantıda okulda yürütülen proje çalışmaları, eğitim öğretim faaliyetleri ile sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler değerlendirildi. 

Toplantının ardından sınıfları ziyaret etti. 8. sınıf öğrencilerle liselere giriş sınavına hazırlık süreçleri hakkında sohbet etti, öğrencilere sınavlara hazırlanma konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğretmenlerin rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanarak okulun panosunda sergilenin atasözleri ve deyimlerin anlatıldığı resim ve 3 boyutlu tasarımları inceledi. 

Okulun birimlerini gezdikten sonra okul yöneticileriyle okulda yürütülen çalışmaların değerlendirmesini yaptı. Öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulunarak okuldan ayırıldı.

Haber Merkezi

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu