Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ŞAHİN VE TOMAKİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

ŞAHİN VE TOMAKİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Hürses Gazetesi Muhabirlerinden Sümeyye Şahin ve Muhasebeci Tahir Tomakin muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Gazetemiz’de haber muhabiri olarak görev yapan Sümeyye Şahin, Tahir Tomakin ile dünya evine girdi. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de katıldığı düğün merasimine gelin ve damadın yakın arkadaşları, meslektaşları, sevenleri ve akrabaları katıldı.

BAŞKAN TÖREN DE KATILDI

 Sümeyye Şahin ve Tahir Tomakin çiftine mutluluklar dileyen ve hediyesini takdim eden Başkan Tören, “çiftimizin düğün merasimlerine katılarak tebriklerimizi ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli ailelerimize göz aydınlığı, çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çiftin salona girip dans etmesiyle başlayan düğün merasiminde konuklar doyasıya eğlendiler. Daha sonra tebrikleri kabul eden Sümeyye ve Tahir çifti hatıra fotoğrafları çektirerek bu mutlu anlarını kayıt altına aldılar.

Bizler de Hürses Gazetesi ailesi olarak Sümeyye ve Tahir Tomakin çiftimize Allah’tan, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Özel Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu