Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

SAĞLIKTA EN UCUZ ÜLKE

SAĞLIKTA EN UCUZ ÜLKE

 

 

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde düzenlenen Tıbbi Sekreterler Günü etkinliğinde Türkiye’de Sağlık Sistemi’ni konuştu.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Sağlığın bir hizmet sektörü olduğunu ve sürekli yenilenme gerektirdiğini vurgulayarak, “Sağlığın; hizmeti alan, hizmeti veren, bu hizmette çalışanlar gibi birkaç ayağı var. Hizmeti alan millet, hizmeti veren de devlet. Devlet hizmeti milletin istediğine yakın, ama ucuz veriyor. Millet de istiyor ki bu hizmete kolay ulaşayım, ücretsiz olsun ve güvenli olsun. Çalışanlar da istiyor ki az çalışayım, çok kazanayım. Böyle bir tabloda ortaya iyi hizmet çıkması lazım. Yani bu hizmeti alan, bu hizmeti veren devlet hem çalışanını hem de hizmet verdiği insanları memnun etmesi lazım” dedi.

Konferansta öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Yediyıldız’a konferans sonrasında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emir Tan tarafından plaket verildi. Opr. Dr. Şenel Yediyıldız daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli