Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ROTARY’DEN CUMHURİYET BALOSU

ROTARY’DEN CUMHURİYET BALOSU

 

 

Giresun Rotary Kulübü ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosu ve Intercity toplantı düzeninde Piraziz Ramada Otel’de yapıldı.

Intercity toplantısının açılışını UR 2430.Bölge 27.Grup Guvernör Yardımcısı Hakan Karakaş tarafından açıldı. Akabinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile Intercity toplantısı başladı.

Dönem başkanları dönem sloganı ile Rotary Dünyayı Birleştirir diyerek toplantılarını açtılar. Toplantıların açılmasından sonra her iki başkan toplantıya katılan konuklarını takdim ettiler.

 

CUMHURİYET KONULU SLAYT

İlk olarak Giresun Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Selami Oktay’a söz verdi. Kürsüye gelen Rtn. Oktay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosuna katılan ve destek veren dostlara teşekkür ederek sözlerine başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının önemini ifade bir konuşma yaptıktan sonra sözlerini tamamladı. Ardından Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının ilanı ve Cumhuriyet konulu bir konuşma yaptı.

UR 2430.Bölge 27.Grup Guvernör Yardımcısı Hakan Karakaş; Atatürk ve Cumhuriyet konulu bir slayt sunumunun olduğunu ve slayt sonrası yemek arası olacağını belirterek slayt gösterisini sundu.

 

İKİ YENİ ÜYE

Karakaş; yemek sonrası Ordu Rotary Kulübünün iki yeni üye kabul töreni olduğunu ifade ettikten sonra; Rtn. İsmail Aydın, tören için Ordu Rotary Kulübüne yeni katılan Sn. Hüseyin Sinan Çoluk, değerli eşleri Sn. Yonca Çoluk ve Sn. Asel Gürsoy’u kürsüye davet etti. Bu iki üyenin kulübe kazandıran Rtn. Emrah ve Değerli Eşleri Lerzan Albayrak’ı üyeleri tanıtmak üzere kürsüye davet etti. Rtn. Albayrak iki üyeyi kısa özgeçmişiyle konuklara ve üyelere tanıttı.

 

MİNİ KONSER VERİLDİ

Rtc. Asya Metin, Sn. Miray Başar ve Rtn. Adem Kılıç tarafından mini konser verildi. Rtn. Hakan Karakaş, konuklar adına bu güzel konserlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Karakaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosu ve günün anısına hazırlanan pastayı kesmek için tüm dostları 10 yıl marşı eşliğinde davet etti. Coşkulu bir şekilde 10 yıl marşının söylenmesi ile pastamızı kestik. Bu güzel gecenin anısına hep birlikte bir fotoğraf çekimi yapıldı. Haber: Cemil ORDU



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu