Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

REKOR KIRDI!

REKOR KIRDI!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, yerel seçimde yüzde 74 oy oranıyla Türkiye rekoru kırdı.

31 Mart Yerel Seçiminde elde ettiği yüzde 73.88’lik oranla Türkiye rekoru kıran Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’ya güven Türkiye rekorunu beraberinde getirdi.

Kumru’da 5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti adayı Yusuf Yalçuva, Türkiye genelinde tüm seçim merkezleri içindeki en yüksek oy oranına ulaşarak yarışı kazanan isim olmuştu.

AK Parti'nin en yüksek oy oranına ulaştığı Kumru'yu yüzde 72,37 ile Trabzon'un Hayrat ilçesi ve yüzde 71,58'lik oy oranıyla Rize'nin İyidere ilçesi takip etti. 

Başkan Yusuf Yalçuva’nın toplumdaki sevgisi ve samimiyeti vatandaş tarafından değerlendirilerek yüksek oy oranıyla AK Parti’nin ilçede tekrar kazanmasını sağlarken Türkiye rekorunu da beraberinde getirdi. 

“EMANETİNİZİ TESLİM ALDIK”

Başkan Yusuf Yalçuva, “Tıpkı geçtiğimiz beş yılda olduğu gibi; ötekisi, yandaşı, sümen altı olmayan yerel yönetim anlayışımızla, yalnızca sizden aldığımız gücü, yine yalnızca sizin için kullanacağımız bir beş yıla merhaba” dedi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 

 



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu