Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

PROJELERLE UMUT OLDULAR!

PROJELERLE UMUT OLDULAR!

Ordu Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

“Dünyaya umut olalım, diyerek görevi devraldığımız günden bu yana 10 ayı geride bıraktık” diyen Ordu Rotary Kulübü 2023-24 Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz, “UR. 2430 Bölge Konferansı Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü ev sahipliğinde Alanya Haydarpasha Palace’da gerçekleşti. UR 2430. Bölge olarak ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz proje, etkinlik ve farkındalıklarla insanlara ve toplumlara nasıl dokunduğumuzu anlattık. Değerli Guvernörümüz Teoman Kaynar ve değerli eşi Merve ile beraber topluma faydalı olmak amacıyla yaptığımız sosyal sorunluluk projelerinin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu bir kere daha gördük. Kulüp olarak yıl boyunca yaptığımız proje ve hizmetleri aktarıp komitenin değerlendirmesine sunduk. Dönem sonunda yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi ve bunun sonunda bir ödül almak hem dönemimizi hem de gelecek dönemleri motive etmek açısından büyük önem taşıyor. Bu dönemde de çalışmalarımızın ve dünyaya umut olan projelerimizin karşılığında çok anlamlı ödüller aldık” dedi. 

Rtn. Funda Irmak Yılmaz, “Bu dönemde en büyük motivasyon kaynağım Guvernörümüz Teoman Kaynar ve değerli eşi Merve Başkanım ve dünyaya umut olan birbirinden değerli başkanlarım oldu. Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve Başkanım projelerime daima destek ve her koşulda yanımda oldular. Yine aynı şekilde Füzyon Ekibi ne zaman çözüm arasam yanımdaydı. Değerli Orhan Uludağ Başkanı’ma da destekleri için bir kere daha teşekkür ediyorum. Bir diğer şansım da 4. Grup Guvernör Yardımcısı Mustafa Cömert’in kendi kulübümden olmasıydı. Yoğun geçen dönemimde tecrübesiyle bana her zaman yol gösterdi. 

Bundan 39 yıl önce bugün hala üyemiz olan Kenan Dönmez ve Ömer Aydın dostlarımızın da aralarında bulunduğu gönüllüler Ordu Rotary Kulübünü kurmuşlar. O zamandan bugüne değin Uluslararası Rotary ve 2430. Bölgemizin önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar kulübümüze çalışmaları ile yön veren tüm dostlarıma teşekkür ediyor, aramızdan ayrılan dostlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. 

12 Mayıs “Anneler Günü.” Annelik duygusunu derinlemesine yaşayan tüm kadınların ve sevgi dolu annelerin Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutlar, ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet dilerim. 

Rotary’nin temel ilkesi kendinden önce hizmettir. Bizler de 100. Yıl Başkanları olarak Guvernörümüz Teoman & Merve Kaynar’ın liderliğinde hizmetlerimiz ile farklılık oluşturmayı sürdüreceğiz. Dünyaya umut olmaya devam edelim” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi



  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli