Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

PERŞEMBE’DE SAĞLIK HİZMETLERİ TOPLANTISI

PERŞEMBE’DE SAĞLIK HİZMETLERİ TOPLANTISI

 

Birinci basamak sağlık hizmetlerinin yerinde değerlendirilmesi amacıyla 26 Kasım 2019 tarihinde Perşembe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde ilçe değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali Altınbaş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Volkan Yıldız, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özkan Yazıcı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı çalışanları katıldı.

Perşembe İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmet Kolomuç tarafından, İlçe Sağlık Müdürlüğünün faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Perşembe Merkez Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Recep Gürler’in de katıldığı toplantıda, aile hekimlerinin çalışmaları ve karşılaşılan sorunlar da görüşülerek, aile hekimleriyle iş birliği ve kanser taramalarının önemi vurgulandı.

Yapılan planlamalar doğrultusunda, diğer ilçeler de ziyaret edilerek, birinci basamak sağlık hizmetlerinin yerinde değerlendirilmesine devam edileceği bildirildi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false