Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

PAYLARI ORANLA DESTEK ALACAKLAR

PAYLARI ORANLA DESTEK ALACAKLAR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu?daki futbol takımlarını tek çatı altında birleştirmek istediklerini belirtti.

Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda Ordu’da spor hizmetlerine de değinen Başkan Güler, kulüpleri tek çatı altında birleştirmek istedikleri halde bunun gerçekleşmediğini söyledi.

 

“DAHA GÜÇLÜ BİR 

SİSTEMLE TAKIM OLUŞTURALIM”

Başkan Güler, Birleşme projesinin gerçekleşmemesine rağmen takımlara destek vermeye devam edeceklerini de belirterek, “Orduspor ile ilgili verdiğimiz sözleri tutarak takımlarla hepsiyle teker teker görüşerek birleşelim dedik ve tek bir mor-beyazlı forma altında 1967 Orduspor adı altında birleşelim evet dendi. Ama nedense bu gerçekleşmedi. Ama biz erdemli davranışımızı en alttan da olsa Ordusporumuzu da destekleyerek inşallah o şanlı günlerine çıkartmaya çalışacağız. Diğer takımlar da tabi ki payları oranla desteğini alacak. 44 tane futbol takımı var, bence bunu öyle bir şey yapalım ki tüm imkanları paylaşacağımız yerde birleştirelim. Daha güçlü bir sistemle takım oluşturalım. Bunlarla ilgili çalışmalarımız da sürüyor” açıklamasında bulundu. 

    Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false