Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

OSB VE KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

OSB VE KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

 

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ünye Belediyesi’ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ünye’ye OSB ve Kültür Merkezi müjdesi verdi.

 

AK Parti Genel Başkanvekili, Ünyeli Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu ziyaretlerinin son gününde Ünye İlçesi’ni ziyaret etti.

Kurtulmuş, Ünye’de ilk olarak Ordu Üniversitesi’ne tahsisi yapılan eski havaalanı, Organize Sanayi Bölgesi ve son olarak Kültür Merkezi yapılacak alanda incelemelerde bulunarak; fakülte binası, Organize Sanayi Bölgesi ve Kültür Merkezi’nin inşaatlarının kısa sürede başlanacağının müjdesini verdi. 

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, incelemelerinin ardından Ünye Belediyesi’ni ziyaret etti. Kurtulmuş’u belediyeye gelişinde Başkan Hüseyin Tavlı, Başkan Yardımcıları ve belediye personelleri karşıladı.

 

“GELİŞİNİZLE GÜCÜMÜZ VE HEYECANIMIZ ARTMIŞTIR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Numan Kurtulmuş’un belediyeyi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanvekilim; şehrimize, evinize hoş geldiniz. Sizlerin buraya gelişi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sizin gelişinizle bizim gücümüz ve heyecanımız artmıştır. Gece gündüz ne zaman başımız ağrısa, sıkışsa, Ünye’nin herhangi bir meselesi için aradığımızda bütün yoğunluğunuzun içerisinde zaman mefhumu gütmeksizin bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor, destek oluyorsunuz. Ünyeli hemşehrilerim ve şahsım adına bize katmış olduğunuz bu güçten dolayı sizlere teşekkür ediyorum."

 

“GECE GÜNDÜZ HEPİNİZ ÇALIŞIYORSUNUZ”

AK Parti Genel Başkanvekili, Ünyeli Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Tavlı ve ekibine başarılar dileyerek, “Seçimden sonra Ordu’ya geldik ama Ünye Belediyesi’ne gelme imkânımız olmamıştı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah vaktinizi bereketli kılsın. İnşallah en güzel hizmetleri yapabilmeyi ve bu hizmetler dolayısıyla da Ünye halkı tarafından hayırla yad edilebilmeyi nasip eylesin. Belediye Başkanlıkları milletin seçerek getirmiş olduğu makamlardır, buralar halka hizmet yerleridir. Bu anlamda gece gündüz hepiniz çalışıyorsunuz.” dedi.

“DESTEKÇİNİZ VE YARDIMCINIZ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ünye’de yapılacak olan yatırımlarda destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Halkımızdan aldığımız bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için gayret edeceğiz. Çok şükür, bir büyük imkanımız var. İlçe, büyükşehir ve merkezi hükümet arasındaki uyumunda en üst düzeyde koordinasyon sağlanarak ortaya koyulması gerekiyor. Bu koordinasyon ve uyum burada var. Bizler de bu anlamda bütün hayırlı işlerinizde destekçiniz ve yardımcınız olmayı sürdüreceğiz. Bütün bakanlıklarda olan işlerin en iyi şekilde en kısa sürede halledilebilmesi için bildiğiniz gibi zaten gayret ediyoruz.” diye konuştu.

 

“ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Genel Başkanvekili, Ünyeli Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, konuşmasının ardından Ünye Belediyesi şeref defterini imzalayarak, şunları yazdı:

“Yerel seçimlerde büyük bir başarı ile Ünye Belediye Başkanlığı’nı kazanarak, bu dünya cenneti şehrimize hizmet sorumluluğunu üzerine alan Hüseyin Tavlı kardeşime ve çalışma arkadaşlarına üstün başarılar diliyorum. Büyük medeniyetimizi yeniden inşa ve ihya cabamızda şehirlerimizin yükselmesi, güçlenmesi en önemli kazanımımız olacaktır. Bu uğurdaki mücadelemizde ufkunuz aydınlık, yolunuz açık, zamanınız bereketli, sözünüz kuvvetli, dostlarınız sadık, Allah yardımcınız olsun.”

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, belediye ziyaretinin ardından Afrin Şehidi Piyade Tank. Uzm. Çvş. Taner Kart'ın Kardeşi Tuncay ve Elif Çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Kurtulmuş, Ünye programı kapsamında son olarak AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Büyük Ünye Buluşması’nda” partililer, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Ünye programına AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ta katıldı. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false