Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ORGAN BAĞIŞI HAFTASI TOPLANTISI

ORGAN BAĞIŞI HAFTASI TOPLANTISI

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı haftasında yapılacak olan etkinlikler için diğer kurumların da katıldığı bir toplantı yapıldı.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Uzm. Dr. Ali Altınbaş’ın Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koordinatörü Ebe Mukaddes Koç Ödemiş, Ordu Devlet Hastanesi Koordinatörü Hemşire Şükran Gürcan, Ünye Devlet Hastanesi Koordinatörü Hemşire Songül Cumhur Baykal, Fatsa Devlet Hastanesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Hastane Müdür Yardımcısı Derya Ergül ve İl Sağlık Müdürlüğü Personeli Sağlık Memuru Sakin Erdoğan ile Diş Teknisyeni Semra Şahin katılmış, yaklaşmakta olan 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı haftasında yapılacak olan etkinlikler hakkında katılımcıların görüş ve önerileri değerlendirildi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Uzm. Dr. Ali Altınbaş, gerek beyin ölümü bildirimleri, gerekse Organ bağışı kazanımlarımız olsun İlimizin başarısından dolayı katılımcılara teşekkürlerini belirterek organ nakli bekleyen hastalarımıza bir umut olmak amacıyla hayatın her alanında yapılacak olan eğitim çalışmalarımıza hız verilmesi talimatında bulunuldu. 

           Haber: Cemil ORDU



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false