Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ORDU`DA DİZİ ÇEKİLECEK

ORDU`DA DİZİ ÇEKİLECEK

Yeni gelin dizisinin yönetmeni ünlü yönetmen Ersoy Güler?in karadeniz fırtınası estirecek olan yeni dizisi Kuzey Yıldızı hazırlıkları tam gaz başladı.

Yeni gelin dizisinin yönetmeni ünlü yönetmen Ersoy Güler’in karadeniz fırtınası estirecek olan yeni dizisi Kuzey Yıldızı hazırlıkları tam gaz başladı. 

Dizinin konusu itibari ile Karadeniz fırtınası olacak dediğimiz dizide, 3 kız çocuğu sahibi bir babanın karısından ayrıldıktan sonra başına gelenler ve yeni taşındığı yerde başına gelecekleri konu alan Kuzey Yıldızı dizisinde hüzünden çok, 3 Kız ile baş başa kalan babanın renkli hikayesini izleyeceğiz. 3 Kız ile Karadeniz’e yerleşen ve Karadeniz’in Ordu ilinde çekilecek olan dizi için rengarenk bir set hazırlanıyor. Ordu da çekilecek olan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Süreç Film’in yapımcılığında başlayacak olan Kuzey Yıldızı dizisinin şuan belirginleşen bir oyuncu kadrosu yok ancak Kuzey Yıldızı dizisinin nerede çekileceği belli oldu. Çekimler Ordu'da olacak ve Eylül ayında başlayacak. 

         Haber Merkezi



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı