Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ORDU ROTARY’DEN HİZMET ÖDÜLÜ

ORDU ROTARY’DEN HİZMET ÖDÜLÜ

       

 

 

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet

Ödülünü bu yıl,   Yakma ve Dağlama Sanatçısı  Sn. İhsan Gürdal’a, Gazeteci Sn. Murat Gürsoy’a ve Eğitimci Sn. Kaya Aydın’a verdi.

Rotary, İş ve Meslek yaşamında en iyiyi, en güzeli ve en doğruyu özendirmek için etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını da değerlendirerek ödüllendirmektedir.

Meslek Hizmet Ödül töreni 14 Şubat 2020 Cuma günü Ordu Balıktaşı City Otel’de düzenlenen eşli yemekte takdim edildi. Geceye UR 2430.Bölge 27.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Hakan Karakaş ve Eşi Ebru Karakaş, Giresun Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Selami Oktay, UR 2430.Bölge Rotaata Komite Başkanı Rtn. Hasan Karamustafaoğlu ve Eşi Nalan Karamustafaoğlu ve Rotaryenler, Rotaryen eşleri ve konuklar katıldılar.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı İsmail Aydın yaptığı konuşmada; “Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz değerli dostlarımız meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz. Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Meslek Hizmet Ödülü ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz.” Dedi

Ordu Rotary Kulübü Başkanı İsmail Aydın konuşmasının ardından İhsan Gürdal’ın Plaketini Ordu Rotary Kulübü’nün Kurucu Başkanı Mürsel Engin, Kaya Aydın’ın plaketini Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın ve Murat Gürsoy’un plaketini Ordu Kent Konseyi Başkanı GDB. Ömer Aydın takdim etti.

Daha sonra söz alan İhsan Gürdal, Murat Gürsoy ve Kaya Aydın bu ödüle layık görülmelerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Ordu Rotary Kulübü’ne teşekkürlerini sundular. Haber: Furkan TOMAKİN

                                   



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false