Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

“ORDU, KARADENİZ’İN İNCİSİ”

“ORDU, KARADENİZ’İN İNCİSİ”

Çeşitli programlara katılmak, temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu'ya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliği’ne ziyarette bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinde Başbakan Yardımcılığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlerinde de bulunan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Valiliğe gelişinde Vali Seddar Yavuz tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Şeref Defterini imzalayan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra Vali Seddar Yavuz’un makamına geçti. 

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, “Ordu'daki 30 aylık görevim esnasında, Ordu’daki kamu hizmeti ve yatırımların en hızlı şekilde yürümesi, projelerimizin gerçekleştirmesi için Sayın Bakanımızın her zaman desteğini, katkısını hissettik. Bu katkı ve desteklerinden dolayı Ordulu hemşerilerimiz adına Sayın Bakanımıza minnet ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum. Bu ziyaret vesilesiyle Sayın Bakanımızla Ordu’ya ilişkin birçok projelerimizi de görüşme fırsatımız  olacak. Ordu’daki tarihi, kültürel mirasımızın korunması ve restorasyonu konusunda Sayın Bakanımızın çok önemli destekleri ve katkıları oldu. Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçemizdeki tarihi mekanların turizme kazandırılmasını sağladı. Sayın Bakanımıza tekrar teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

Konuşmasına, Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Sayın Valimizin, ilimizdeki görevi sırasında son derece hukukiyetle, dirayetle Ordu’ya yapılan ve yapılacak yatırım ve hizmetlerde büyük katkıları oldu. Biz de kendileriyle ve diğer arkadaşlarımızla beraber gayet uyumlu bir çalışma dönemini geçirdik. Ordu, bu süre içerisinde kamu yatırımları bakımından fevkalade güzel yatırımlar aldı. Vizyon bakımından da ciddi bir vizyon gelişmesine katkıları oldu. Dolayısıyla bu güzel şehre yapmakta olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Valimize teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” diye konuştu. 

 

Ordu’daki programlarıyla ilgili açıklamada bulunan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Epey bir müddet Ordu’ya gelmemiştik. 2 günlük bir ziyaret yapacağız. Bugün gençlerle bir toplantımız oldu. Bu konferanstan sonra çeşitli ziyaretlerimizi yapacağız. Yarın da kalabalık bir il danışma toplantısından sonra Perşembe, Fatsa ve Ünye programlarıyla Ordu’daki programımızı tamamlayacağız inşallah. Ordu, gerçekten güzel ve Karadeniz’in incisi olabilecek bir şehrimiz. Bu anlamda valimiz, büyükşehir belediye başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, Devletin bütün kamu kurum ve kuruluşları çok ciddi ve titiz bir şekilde burada çalışmalarını sürdürüyorlar. Kısa süre içerisinde bulunduğumuz seviyeden daha ileriye gitmek için tabiri caizse el birliği gönül birliği içerisinde bu çalışma sürdürülüyor. Ben de Ordu halkına hizmet eden kardeşlerimize, kamu görevlilerimize başta sayın valimize, seçilmiş olarak belediye başkanlarımıza yürekten tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı