Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ORDU İŞ DÜNYASI: “KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ!”

ORDU İŞ DÜNYASI: “KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ!”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Ordu il ve ilçe Oda ve Borsaları ile üyeleri tarafından hazırlanan yardım tırı “Kardeşlerimizin Yanındayız” sloganıyla deprem bölgesine ulaştırmak üzere 27 Ocak 2020 tarihinde yola çıktı.

TIR ELAZIĞ’A HAREKET ETTİ

Ordu, Fatsa ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları tarafından depremzedeler için başlatılan kampanya kapsamında toplanan malzemeler Deprem Bölgesi’ne gönderilmek üzere yola çıktı. İçerisinde, gıda, su, çocuk bezi gibi çeşitli temel malzemelerin bulunduğu bir tır dolusu malzeme, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası önünden yüklenerek, Elazığ'a hareket etti.

Ordu’daki Oda ve Borsalar adına açıklama yapan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin; “Öncelikle deprem neticesinde yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, canla başla enkaz arama kurtarma çalışmalarını yürüten tüm görevlilere şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN VEFAKAR

Milletimizin ve devletimizin vefakar olduğunu söyleyen Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin “Ülke olarak din, dil, ırk ayırt etmeden bir olmayı gösteren en iyi milletin, Türk milleti olduğuna bir kez daha gösterdik. Bizim milletimiz ve devletimiz güçlü ve vefakar. Böyle Allah'tan gelen kazalarda birbirimize destek olup atlatıyoruz, hep birlikte olabiliyoruz. Bunlardan bir örneğini gördük.” Dedi.

“HER TÜRLÜ İMKANI SEFERBER EDECEĞİZ”

Türkiye’nin her yerinden deprem bölgesi için destek yağdığını vurgulayan Başkan Şahin, “Türkiye genelinde her kesimden Elazığ ve Malatya için destek yağdı. Biz de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Odası ve Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ile Borsası ve üyelerimizin de desteği ile kısa süre içerisinde organize olarak yardımlarımızı topladık. Şuanda bir tır ihtiyaç görülen temel ürünlerden bir kısmını gönderiyoruz. Yardımlarımız ihtiyaç olduğu takdirde devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de her türlü imkanları seferber ederek, milletimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. " diye konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false