Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ORDU EMITT’TE TANITILIYOR

ORDU EMITT’TE TANITILIYOR

 

 

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise 5’inci büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.  

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un açılış kurdelesini kesmesi ile başlayan, 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında açık olacak Fuar'da tüm dünyadan katılmcılar, alım grupları ve sektörün uzmanları turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışırken, 35'ten fazla ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları, turistik tesisler ve Türkiye'den 33 il ile 30 ilçe tanıtılacak.

BÜYÜKŞEHİR STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Her yıl olduğu gibi fuarda yerine olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaylaları, dereleri ve eşsiz doğal güzellikleri ile Ordu’yu tanıtmaya devam ediyor. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Ordu standında ziyaretçilere Ordu’yu tanıtıcı kitaplar, afiş, broşür ve Büyükşehir’e ait bültenler veriliyor, fındık ve yöresel yiyecekler ikram ediliyor. Fuarda ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin turizm çalışmaları ve yapılacak olan yeni yatırımlar ziyaretçilere aktarılıyor.

35 ÜLKE KATILIYOR

24. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, 35 ülke tanıtım stantlarıyla yer alıyor. Dünyanın en çok turist çeken 10 ülkesi arasında yer alan Meksika ve Almanya'nın da katılacağı 24'üncü EMITT Fuarı; Lübnan, Sırbistan, İngiltere, Kuzey Kıbrıs, Malta, Bulgaristan, Dubai, Japonya, Litvanya, Güney Kore, Endonezya, Şili, Hindistan, Hırvatistan, Özbekistan, Azerbaycan, Karadağ, Gine, Çin, Nepal, Moğolistan, Bosna Hersek, Kosova, Cezayir, Brezilya, Filistin, Makedonya, Gürcistan'a ev sahipliği yapacak. Ülkeler, kuracakları stantlarda coğrafi özelliklerini, tarihsel ve kültürel ögelerini, yemeklerini ve folklörlerini tanıtarak katılımcılara renkli bir Fuar yaşatacak. Haber: Soner ÖZDEMİR

 

 

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false