Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ORDU EKİBİ LİDERE YENİLDİ

ORDU EKİBİ LİDERE YENİLDİ

2023-2024 sezununda Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı İstanbul’dan eli boş döndü.

Bu sezon namağlup devam eden Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Erkek Basketbol Takımı, ile  İstanbul’da karşılaşan Engelsizler Ordusu  96-58 maçı kaybetti.

Tüm maçlarını kazanan ve lider olarak lige devam eden Fenerbahçe Göksel Çelik’e karşı mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı mücadelenin ilk çeyreğinde 27-12 geride kaldı. Daha il çeyrekten maça ağırlığnı koyan Fenerbahçe Göksel Çelik, ikinci çeyreği de 56-23 önde kapatarak soyunma odasına gitti. 

Üçüncü çeyreğe de hızlı başlayan Fenerbahçe Göksel Çelik, Engelsizler Ordusu’na şans tanımayarak bu periyodu da  81-35 önde kapattı. Son çeyrekte daha üstün mücaderek daha fazla sayı üreten Ordu ekibi 96-58 yenilmekten kurtulamadı. 

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe Göksel Çelik, Ordu’da sezonun ilk yarısında Ordu Büyükşehir Belediyespor’u yenmişti. Haber Merkezi



  • Çarşamba 18.9 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Perşembe 20.4 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 18 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı