Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ORDU ANADOLU İHL’YE KONUK OLACAK

ORDU ANADOLU İHL’YE KONUK OLACAK

 

Voleybol Erkekler 2. Lig, 2. Grup önemli bir karşılaşmaya sahne olacak. Grupta, liderle aynı puanda ve averajla ikinci sıradaki Halkbank, Ordu ekibi Ordu Anadolu İHL’ye konuk olacak.

Halkbank, çok önemli bir voleybol ekolünün temsilcisi. Başkent ekibi, yaşayan kulüpler içinde en fazla şampiyonluk yaşayan kulüp. Mavi-Beyazlılar, bunun yanında altyapıya da A Takım kadar önem veriyor. İkinci Lig takımını da A Takım’a yükseltecekleri sporculara deneyim kazandırmak için kurmuş durumdalar.

Halkbank İkinci Lig takımı deneyimli bir teknik heyet tarafından antrene ediliyor ve yönetiliyor. Oyun sistemi olarak A Takım’ın disiplininden dışarı çıkmıyorlar ve böylece bir ekol oluşuyor.

Halkbank Kulüp Müdürü ve Takım Menajeri Ali Şenocak, yaptığı açıklamada, altyapının kulüplerin hayat kaynağı olduğuna dikkat çekti. Çocuklara, gençlere önem vermeyen takımların tarih sahnesinden çekildiklerine vurgu yapan Şenocak, “Çünkü dökme su ile değirmen dönmüyor. Biz, yaptığımız yatırımlarla gençleri spora kazandırıyoruz. Bunun yanında, yetenekli olanları da voleybolun içinde eğitimle birlikte yoğuruyoruz. Şu anda Ordu’da Anadolu İHL ile karşılaşacak takımımız da bu anlayışla ve titizlikle kuruldu. Onların hem eğitim görmelerini sağlıyor, hem de A Takımımıza dahil olabilecek evsaflara sahip olmaları içi çalışıyoruz. Bu itibarla, karşılaşmada iki takım oyuncularına da başarılar diliyor, herkesin yeni yılını kutluyorum” diye konuştu. Haber Merkezi



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false