Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ORBEL’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ORBEL’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü ile öğretmen, öğrenciler ve öğrencilerin velilerine yönelik olarak Teleferik, Ters Ev, Çambaşı Doğa Tesisleri işletmelerinin kullanım ücretlerine toplu olarak yapacakları etkinliklerde kampanya yapılacak.

Buna göre Ordu ilinde hizmet veren Devlet Okulları, Özel Okullar ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki öğretmen, öğrenciler ve öğrencilerin velilerine toplu olarak yapacakları etkinliklerde şu unsurlar aranıyor;

Bir günde en az 10 en fazla 100 kişilik gruplarının yararlanabileceği tesisler kapsamında; ORBEL A.Ş.’ye en az 10 gün önceden yazılı bildirmek, etkinlikleri bireysel değil gruplar halinde gerçekleştirmek, ücretleri etkinlik öncesinde ORBEL A.Ş.’ye peşin olarak ödemek şartı aranıyor.

 

KAMPANYA 31 MAYIS 2020 TARİHİNE KADAR GEÇERLİ

 

31 Mayıs 2020 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında fiyatlar şu şekilde belirlendi;

 

Altınordu Tesisler ; Teleferik Öğrenci (Gidiş-Dönüş) Güncel Tarife 8 TL,   Protokol Kapsamında 3 TL; Ters Ev  Güncel Tarife 5 TL,   Protokol Kapsamında 2 TL .

Çambaşı Doğa Tesisleri ; Hafta içi en az 15 kişilik öğretmen ve öğrenci gruplarına kişi başı (Büyük kızak (1 saat) + Telesiyej Binişi + Yiyecek %20 iskonto) Güncel Tarife 28 TL,  Protokol Kapsamında 15 TL;  Hafta içi en az 10 kişilik öğretmen ve öğrenci gruplarına kişi başı (Kayak Takımı + Kıyafet+ Kask+ 1 Telesiyej Binişi Yiyecek %20, Eğitim %50 İskonto) Güncel Tarife 93 TL,  Protokol Kapsamında 50 TL. Haber: Soner ÖZDEMİR  



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false