Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ordu Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne bağlı okul/kurum ziyaretleri gerçekleştirerek, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi almaya ve istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Okul/Kurum ziyaretleri kapsamında, Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Öztürk ve idarecilerden yürütülen atölye çalışmaları ve yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Merkezde, çıraklık, kalfalık ve ustalık yapanların, mesleğin etik kurallarını benimseyerek görevlerini icra etmesi gerektiğini vurgulayarak, değerlendirmelerde bulundu.

Altınordu Mesleki Eğitim Merkezi'nde idareci ve öğretmenlerle biraraya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idareci, öğretmen ve öğrenci işbirliğinin en güzel çalışmalarının gerçekleştirildiği, okulun öğrenci odaklı düşünülerek geliştirilen imkânları ile öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılan yeniliklerle çok önemli çalışmalar ortaya çıktığını bundan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Ekip ruhuyla çalışarak başarılı işler ortaya koyan idareci ve öğretmenlere teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idealist, mesleğini ve çocukları seven idareci ve öğretmenlerin; iyi bir insan, vatanına ve milletine yararlı işler yapma hedefinde,  toplum değerlerini öğrenen ve uygulayan bireyler yetiştirmek için gösterdikleri çabaları takdir ettiğini söyledi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı