Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Küçürek öykü yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici /öğretmenler arasında düzenlenen “Kapı” temalı küçürek öykü yarışması düzenlendi. 

Yarışmanın sonucunda, Zuver Kaya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Sevil Şentirk birinci, Vilayetler Hizmet Birliği Adil Karlıbel İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gül Aksoy ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Turan Aksoy üçüncü olurken özendirme ödüllerini ise Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Şulen Kumcu ve Bayadı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Tali paylaştı. 

Yarışmanın ödül töreni Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce toplantı salonunda gerçekleştirildi. Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ile Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’in katılımıyla gerçekleşen ödül törenine özel büro biriminde görevli öğretmen Tuna Eselioğlu ile yarışmada dereceye giren öğretmenler katıldı. 

Törende öğretmenlerle yarışma ve eserleriyle ilgili sohbet edildi. Sohbetin ardından Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğretmenleri tebrik edip onlara plaket ile hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi.

Haber Merkezi

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu