Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MÜSABAKA BAŞLIYOR

MÜSABAKA BAŞLIYOR

Ordu’da Korfbol grup müsabakaları başlıyor.


Ordu'da Okul Sporları faaliyet programı içerisinde yer alan Korfbol Yıldızlar ve Gençler Karma Grup Müsabakaları 16-20 Mart 2024 tarihleri arasında Ordu Perşembe Spor Salonu’nda yapılacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan Okul Sporları Korfbol Yıldızlar ve Gençler Karma Grup Müsabakaları 16-20 Mart 2024 Cumartesi Günü Saat 10:00'da başlayacak.
Grup müsabakaları; Gençlerde ve Yıldızlarda 8 grup merkezinde yapılacaktır. Her grup merkezinden ilk 2 takım Türkiye Birinciliğine gitmeye hak kazanacaktır.
Grup Şampiyonasına 14 ilden Gençler ve Yıldızlar olmak üzere toplam 500’e yakın sporcu katılacak. Ev sahibi Ordu’nun yanı sıra Artvin, Erzurum, Rize, Bayburt, Erzincan, Gümüşhane, Giresun, Tokat, Amasya, Ardahan, Trabzon, Sinop, Samsun ilinden sporcular katılım gösterecek.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, müsabakaları öncesinde yaptığı açıklamada, “Ordu ilimizde spor organizasyonlarını almaya devam ediyoruz. Yeni organizasyonlarla beraber gerçek bir spor şehri olan Ordu’da Okul sporları Korfbol Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacağız. Yıldızlar ve Gençlerde 30 takımı ilimizde ağırlayacağız. Gençlerimizin sporu sevmesi ve spora teşvik edilmesi bizim için çok önemli. Bu tür karşılaşmalar, hem sporcularımızın gelişimine katkıda bulunuyor hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı