Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MÜDÜR BAŞ’TAN OKUL ZİYARETİ

MÜDÜR BAŞ’TAN OKUL ZİYARETİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğe bağlı okul/kurumları ziyaretleri kapsamında Kayabaşı İlkokulu/Ortaokulu'na yaptığı ziyarette öğretmenlerle buluştu.

Kayabaşı İlkokulu/Ortaokulu'na gerçekleştirilen ziyarette, 2019-2020 eğitim öğretim yılına yönelik planlanan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yapılmış olan onarım ve tadilat çalışmaları ile yürütülen faaliyetleri yerinde gördü. Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü Tuncay Zorba ile bölümde görev yapan ekibin de bulunduğu okul ziyaret programında Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idarecilerden yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleri ile biraraya gelerek istişarelerde bulunurken, talep, ihtiyaç ve önerilerini dinleyerek, görüşlerini ifade etti. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenlerle sohbet etti. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde ve eğitim kalitesinin artırılmasında öğretmenlerimizden beklentilerini dile getirdi. Haber: Soner ÖZDEMİR 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false