Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜDÜR BAŞ’TAN ESKİPAZAR İLKOKULU/ORTAOKULU'NA ZİYARET

MÜDÜR BAŞ’TAN ESKİPAZAR İLKOKULU/ORTAOKULU

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğe bağlı okul/kurum ziyaretleri kapsamında öğrencilerle buluşmalarını sürdürüyor.

Okul idarecileri ile görüş alışverişinde bulunarak, yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yapılan fiziki onarım ve tadilat çalışmalarını da yerinde görmeye devam ediyor. 

Okul ziyaretleri kapsamında Eskipazar İlkokulu/Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek, idarecilerden eğitim öğretim durumu ile ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okulun fiziki yapısında ve kantinde incelemelerde bulundu. 

Öğrencilerin derslerine katılarak, sohbette bulunan ve öğrencilerle yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz, hedeflerinize ulaşabilmeniz konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?" diye sorarken, taleplerini ileten öğrencilere yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. 

Okul ziyaretlerine devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, ilimiz genelinde, 05.02.2020 Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan ve 06.02.2020 Perşembe günü de yaşanan kuvvetli fırtına afeti üzerine okullarda oluşan hasar tespit çalışmaları kapsamında sahada incelemelerde bulundu. Yetkililerden ve çalışma yürüten ekiplerden bilgi aldı.  Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı